Kesää kohti

Hei pitkästä aikaa!

Huomaan, että olen täysin laiminlyönyt tämän blogin pitämisen. Jossain vaiheessa, kun perustin kirjailijatilin Facebookiin ja aloin myös käyttää enemmän Instagramia, tajusin, että en mitenkään jaksa päivittää kovin montaa somea. Nykyään päivittelenkin lähinnä Instagramiin silloin tällöin, joskin viimeisin uudistus on saanut miettimään, onko sekään kovin mielekästä enää.

En siis voi luvata, että tänne blogiin syntyy sisältöä kovin usein, mutta jos jotakin erikoista kerrottavaa tulee, yritän muistaa kertoa sen täälläkin!

Viime vuonna en myöskään juuri kirjoittanut, vaan pidin taukoa. Tänä vuonna olen saanut uutta energiaa kirjoittamiseen ja uusi käsikirjoitus on hyvässä vaiheessa. Tuleeko siitä julkaisukelpoinen, sitä en tiedä, mutta toivottavasti!

Tässä kirsikankukkia parin viikon takaisesta Hanamista:Kommentit

  1. Onko Suomea lohikäärmeitä maailmaan tulossa lisää kirjoja? Käyn välillä katsomassa netistä löytyykö tietoa, mutta nyt ei malttanut olla kysymättä. T Lasse 40v 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos kysymästä! Ainakaan näillä näkymin tähän maailmaan ei ole tulossa lisää kirjoja, vaan tarina oli näissä kahdessa osassa.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!