Hylättyjen lasten kaupunkiKansi: Briitta Hepo-oja
Kun Mikon ailahtelevainen äiti jättää Mikon metsänlaitaan, tämän on tultava toimeen omillaan.

Metsän keskeltä Mikko löytää kummallisen kaupungin, jossa ei ole lainkaan aikuisia. Siellä hän tapaa huntuihin pukeutuvan Karpalon, vihamielisen Pekan ja muita hylättyjä lapsia, joiden ystävyydestä rakentuu uuden elämän hauras pohja. Pian kaupunkiin saapuu myös Ola, meriotuksiin ihastunut laiha poika, josta tulee Mikolle pikkuveli.

Kaupungissa tapahtuu outoja; sen laitamille ilmestyy salaperäisiä ruokalähetyksiä, kirjaston vieraskirja on kirottu ja muiden jengien jäsenet arvaamattomia. Eniten Mikon uudet ystävät varoittavat häntä kuitenkin lähellä olevasta saaresta. Siellä asuu kuulemma hirviö, jonka nimeä ei kannata sanoa ääneen. (Takakannesta.)


Hylättyjenlasten kaupunki (Myllylahti) julkaistiin keväällä 2017. Se on tarina lapsista joita ei saisi hylätä, ystävyydestä jota tulee vaalia ja kaupungista, jota ei pitäisi olla olemassakaan.  

Voit tilata kirjani esim. kustantajan sivuilta tai Bookysta. Saatavilla myös e-kirjana Elisa Kirjasta.

Kirjatraileri: 


Kommentit

 1. kirjoitan 9lk päättötyön kirjastasi, oisiko vinkkejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, pahoittelut, että huomasin kommenttisi vasta nyt! Bloggerin pitäisi ilmoittaa, kun on odottavia kommentteja, mutta näin ei jostain syystä tapahtunut. Toivottavasti täältä blogistani löytyy vinkkejä. Onko sinulla jokin tietty kysymys, joka askarruttaa?

   Poista
  2. Haluaisin tietää lisää lapsista ja jos voisit kertoa myös jotain koulusta ja luokasta jossa Mikko asusteli.

   Poista
  3. Hei, jos laitat minulle viestiä sähköpostiin osoitteeseen briittah@outlook.com niin voin vastata sinulle sähköpostiin.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!