Hyviä uutisia

Blogini laahaa vähän jäljessä - Topelius-ehdokkaat julkaistiin jo viime viikolla. Palkinto on Suomen nuorisokirjailijat Ry:n vuosittain jakama palkinto ansiokkaalle nuortenkirjalle. Olen edelleen häkeltynyt ja totta kai iloinen, että Suomea lohikäärmeille on päässyt ehdokkaiden joukkoon. Onnea myös muille ehdokkaille!

Minulta on kyselty jatko-osasta ja onko sellainen tulossa. En osaa sanoa tarkalleen, että milloin, mutta tarkoitus ei ole jättää Timiä ja kumppaneita sellaiseen loppuun! Tällä hetkellä odottelen kommentteja raakaversiosta. Olen odottelun aikana pitänyt kirjoittamisesta enimmäkseen taukoa. En yleensä ole ollut kovin hyvä taukoilemaan, mutta syksy oli täynnä niin paljon kaikkea, että nyt se on tullut tarpeeseen.



Toissa viikolla harrastin vähän kotimaan matkailua ja kiersin Tampereen ja Jyväskylän kautta Ouluun. Kuvassa oleva upea joulukuusi on Oulusta. Joulukuu on jo pitkällä. Olen saanut suurimman osan lahjoista paketoitua. Pidän lahjojen antamisesta, mutta en halua antaa mitään turhaa, joten olen yrittänyt valikoida sellaista, mitä tiedän tarvittavan, ja panostaa aineettomiin lahjoihin. Mutta kyllä paketteihin pari kirjaakin mahtui!

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!