Hei!

Päätinpäs minäkin perustaa blogin.

Rakastan kirjoittamista ja lukemista, joten niitä olisi tarkoitus tässä käsitellä. Katsotaan, tuleeko minusta ahkera päivittelijä vai jääkö blogi pelkäksi kokeiluksi.

Tervetuloa!

Kommentit

 1. Löysin tänään blogisi, joka vaikuttaa varsin hauskalta (nimeä myöten). Haluaisitkohan kirjoittaa blogiisi arvostelun lokakuussa ilmestyneestä esikoisromaanistani Marian ilmestyskirjasta, jos saisit siitä ilmaisen arvostelukappaleen PDF-muodossa? Voit tutustua kirjan alkuun verkossa: http://www.ilmestykset.net/nayte/

  VastaaPoista
 2. Hei! Hauskaa että löysit blogiini ja kiitos kommentista. Minäkin olen silloin tällöin käynyt lukemassa sinun blogiasi.

  Kiitos myös arvosteluehdotuksesta, mutta olen tämän blogin suhteen vasta ihan aloittelija - aloitin tämän vasta noin viikko sitten. Olisi hyvin noloa ottaa arvostelukappale vastaan, jos blogi jääkin ihan tähdenlennoksi ja katoaa verkosta :) Tällä hetkellä olen kyllä hyvin innostunut tästä blogin kirjoittelusta, joten jos tämän hengissä pitäminen onnistuu pitemmälle, niin sivujesi kautta ilmeisesti voi pyytää arvostelukappaleita myöhemminkin?
  Luin pätkän ja aihe vaikutti ainakin mielenkiintoiselta.

  Ps. Kirjassasi on todella hieno kansi!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!