Esittelyssä lukulamppu

Tällaisen lukulampun sain lahjaksi siskoiltani jouluna. Pidän retrohenkisistä asioista, minkä ehkä huomaa verhoista ja pöytäliinastakin, joten lamppu sopii minulle mainiosti. Lamppu on second handiä, joten se on hieman vinksallaan, mutta minusta se on varsin sympaattinen! Missä lie on lamppu ollut, kun pohjaan on kirjoitettu "asunto b". Ikävä kyllä minulla ei ole oikeaa yöpöytää, mutta lamppu pääsi silti sängyn viereen valaisemaan iltalukemisiani.

Sain yllätyksekseni lahjaksi myös Rosa Liksomin Hytti nro 6.:n, ja tarkoituksenani on kirjoittaa siitä arvostelu, kunhan saan sen luettua.

Kuvassa näkyy myös lahjaksi saatu pietarilainen suklaalevy, joka ei suoraan sanottuna ollut kovin hyvää. No, ainakin olen kerrankin kyennyt olemaan syömättä suklaalevyä yhdellä kertaa!

Kommentit

 1. Minäki sain Liksomin uusimman joululahjaksi :) Jospa siitä sais vähän yleissivistystä ku tahtoo nuo lukemiset olla muuten aika fantasiapainotteisia :P Tervetuloa bloggailemaan, tähän jää aika nopiasti koukkuun ;)

  VastaaPoista
 2. Liksom on varmaankin ollut suosittu lahja :) Minulla on aika pahat traumat Kreislandista, mutta tuota olen lukenut jonkin matkaa ja se vaikuttaa hyvältä. Kiitos tervetulotoivotuksista, tämä vaikuttaa ainakin hauskalta puuhalta :)

  VastaaPoista
 3. Höm...annan parempaa suklaata, kun ensi kerran nähdään :) Ja mulle lainaan toi Liksomin kirja, sitku oot sen saanu luettua.

  -R-

  VastaaPoista
 4. Ehkä en oo vaan tottunut venäläiseen suklaaseen, se maistuu jotenkin erilaiselta :) Voit saada lainaan, se ei ole hirveän paksu, joten uskon saavani sen piakkoin luettua.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!