Joulukalenteri 13.12.: Talvipuutarha

Tervetuloa joulukalenteriin! Joulukalenterin takaa paljastuu joka päivä yksi sana. Mitä sana tuo sinulle mieleen? Voit kirjoittaa siitä jotain tai kertoa kommentissa, tai vain makustella sanaa mielessäsi. Olen valinnut sanoja, jotka ovat omia suosikkejani tai liittyvät jotenkin joulunaikaan.


Talvipuutarha

Meinasin hylätä tämän sanan kalenterista, koska täällä oli jo talviuni, joten talvi esiintyy jo kahdesti. Halusin kuitenkin käyttää tilaisuuden hyväksi mainostamalla Helsingin Talvipuutarhaa. (Minulle ei makseta mainostamisesta.)

Mikäli on mahdollisuus, suosittelen poikkeamaan Talvipuutarhassa. Talvipuutarhaan saa ottaa mukaan omat eväät ja siellä on pöytiä ja penkkejä - ja vihreää ympärii vuoden! Itse suunnittelen meneväni sinne joku päivä muistikirjan ja kynän kanssa.

Joulutähtiä talvipuutarhassa
ps. millaisia muita talvipuutarhoja on?

Kommentit

  1. Talvipuutarha on aivan ihana sana, jotenkin mielikuvitusta kutkuttava! Helsingin talvipuutarhassa en ole koskaan käynyt, pitäisi kyllä! Sanasta tulee mieleen myös Scandinavian music groupin biisi Talvipuutarhaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on. Talvipuutarha on jotain aivan muuta kuin tavallinen puutarha. Jos sattuu olemaan pääkaupunkiseudulla (en ole varma onko tällaisia muualla, saa vinkata jos on!) suosittelen todella. :) SMG:n kappale ei olekaan tuttu, kiitos vinkistä!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!