Editointia ja Camp Nanowrimoa


Tämä kuukausi on omalta osaltani ollut hyvin tiivis kirjoittamiskuukausi, vaikka blogin puolelle siitä en olekaan kirjoittanut.

Sain kaikki palautteet kässäristä ja tein niiden pohjalta editointisuunnitelman. Koska siinä ei ilmeisesti ollut tarpeeksi, lähdin mukaan Camp Nanowrimoon. Muutamia vuosia sitten harrastin nanoja ahkerasti, mutta sitten itselleni iski totaalinen kyllästyminen siihen. Varsinaisen, marraskuussa järjestettävän Nanowrimon tavoite, 50 000 sanaa kuukaudessa, tuntui itselleni liian vaativalta.

Nyt kuitenkin edellisestä kerrasta on tarpeeksi aikaa, aika on kullannut muistot, ja päätimme kaverin kanssa pistää leirimökin pystyyn ja lähteä mukaan Camp Nanowrimoon. Siinä tavoitteen saa asettaa alle viidenkymmenen tuhannen sanan, ja pistin omaksi tavoitteekseni puolet siitä.

On ollut mukavaa ja vapauttavaa kirjoittaa pitkästä aikaa uutta tekstiä. Olen mukana myös sillä asenteella, että jos en saavuta tavoitetta, se ei ole niin vakavaa. Nyt tavoitteesta on kasassa puolet. Jos saan vauhdin pidettyä yllä, kuun loppuun mennessä minulla pitäisi olla uusi kässäri hyvässä alussa - tai ainakin materiaalia siihen.

Kommentit

Viime aikojen suosituimmat postaukset

Tavoitteita vuodelle 2019

Etenee, etenee kuin etana

Kirjoittajan dna