Kurt Cobainin (sen kilpikonnan) sukupuu ja muita muistikirjojen aarteita

Otin tänään käyttöön uuden muistikirjan ja samalla selasin vanhoja muistikirjoja. Niitä on kertynyt aika liuta. Osa on tavallisia ruutuvihkoja, mutta suurin osa on kovakantisia muistikirjoja, joissa ei ole viivoja. Viivattomat ovat suosikkejani. Osan kannet on tuunattuja, osan paremmin ja osan rumemmin.

Yhdestä erityisen rumasta muistikirjasta löysin juttuja, jotka olin jo unohtanut. Esimerkiksi Kurt Cobainin sukupuun! Kurt Cobain on Siilin kuoleman päähenkilön Artun kilpikonna. Olen jossain vaiheessa ilmeisesti suunnitellut, että kilpikonna Kurt olisi löytänyt puolison, ja he olisivat saaneet useamman kuninkaallisen tai musikaalisen jälkeläisen.

Samasta muistikirjasta löytyi  myös soittolista, muistiinpanoja Finnconin paneelista (todennäköisesti ensimmäisestä, jossa olen ollut), nanosuunnitelmia, ja tekstin aloitus, joka alkaa näin: "Ehkä jotakin olisi pitänyt aavistaa jo niistä pinkeistä leopardeista." Mitä niistä olisi pitänyt aavistaa, keskeneräinen tarina ei kerro, sillä se on jäänyt kahden lauseen pituiseksi. Harmi kyllä en muista, mitä olin ajatellut tätä kirjoittaessa!


Vanhoja muistiinpanoja ja Artun saama nimipäiväkortti

Kommentit