Tunnelmia kirjamessuilta

Kirjamessut ovat takanapäin ja ne olivat itselleni sillä tavalla erityinen kokemus, että olin siellä ensimmäistä kertaa esiintymässä. Hauskaa oli, vaikka jännittikin! Esiintyminen ei ole minulle mikään luonteva olotila, mutta olen joutunut tekemään sitä jonkin verran töissä, joten esiintymiskammo ei onneksi ole enää kouluaikojen tasolla.

Oli mukava päästä juttelemaan Hylättyjen lasten kaupungista ja kuuntelijoitakin oli paikalla. Esiintymislavan vieressä oli Potter-bussi ja mörkö hiippaili laidoilla.

Muuta ohjelmaa en juuri ehtinyt seuraamaan. Lauantai meni töissä, mutta sunnuntaina poikkesin messuille muutamaksi tunniksi haahuilemaan. Kuuntelin yhden ohjelmanumeron, Pohjoismaiden neuvoston lasten- ja nuortenkirjallisuuspalkintoehdokkaiden haastattelun (paikalla olivat Hanne Kvist, Minna Lindeberg, Inka Nousiainen, Kristín Ragna Gunnarsdóttir ja Kirste Paltto). Tein muutaman kirjaostoksen, kuten Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvakäsikirjoituksen, mutta en enää sunnuntaina millään löytänyt yhtä pöytää, jonka näin perjantaina. Olen vakuuttunut, että pöydät ja käytävät vaihtavat joskus salaa paikkaa!

Haastattelu Magia-lavalla, haastattalemassa Dess Terentjeva (oik.) Kuva: Laura SaloKommentit

  1. Harmittaa, kun en päässyt katsomaan haastatteluasi, koska tulin messuille vasta viikonlopuksi. Tuo sininen mekko on muuten ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perjantai-iltapäivä oli ehkä hiukan haastava aika, mutta viikonloppuna messuilla oli varmasti paljon mukavaa ohjelmaa. :) Kiitos!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!