Hidas sunnuntai


Tänään on ollut hyvä päivä. Hidas, kiireetön aamu. Lueskelua, teetä ja ulkoilua (kerrankin ei sada!). Tässä päivässä on ollut sellainen merkillinen seikka, että siinä on tuntunut olevan pitempiä tunteja kuin arkena.

Luin vähän eteenpäin Marie Brennanin A Natural History of Dragonsia, joka vaikuttaa todella kiinnostavalta. (Olen taas ajautunut siihen pisteeseen, että luettavien kirjojen pino on kohta korkeampi kuin yöpöydän lukulamppuni.) Kirjasta on paljon varauksia, joten priorisoin sen muutaman muun kesken olevan ohitse.

Kävin kävelemässä ja ihailin värikkäitä lehtiä. Leivoin sämpylöitä, joista kerrankin ei tullut kivikovia, ja askartelin leikekirjaa. Askarteleminen on rentouttavaa, pitäisi tehdä sitä useammin.

Eilinen meni aikalailla kirjoittaessa, joten tänään olen pitänyt siitä vapaata, mutta muutama idea kutkuttelee mielessä, joten ehkä laitan ne vielä paperille. Eräs tekstiin liittyvä lukko on onneksi loksahtanut auki.

Kommentit

 1. Oi mikä ihana syyskuva! Olisipa tämä syksy enemmän valoa ja värikkäitä lehtiä ja vähemmän kaatosadetta. :)

  Lohikäärmehistoria on siis ilmesesti proosaa eikä tietokirja? Mikä ihana nimi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla kävelyreitillä oli kyllä tosi ihanan näköistä! Kaikki nuo lehdet. Joo, ja kaiken lisäksi se olikin sarjan aloitus, eli osia on enemmänkin, mutta kaikki eivät kai ole niin lohikäärmeisiin keskittyneitä (?). Lady Trent on kyllä hyvin viktoriaaninen kertoja. :D

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

Viime aikojen suosituimmat postaukset

Katsaus vuoteen 2019

Liity saamattomien kirjoittajien kerhoon