Kohtaamisia

Kiireinen viikko. Yksi vimmainen kirjoitusilta. Eksyminen. Liikaa teetä. Hyvää teetä ja pahaa teetä. Game of Thronesin katsomista. Hirveä määrä kesken olevia luettavia kirjoja, joista osassa tapahtui vähäistä edistystä. Silti niiden määrä hipoo jo järkevyyden rajoja. Olen rikkonut kymmenen kirjan sääntöäni ja raahannut kotiin kirjastosta mielin määrin kirjoja, joista osa on tietokirjoja. On kuin yhtäkkiä en voisi vastustaa laisinkaan kiinnostavan oloista kirjaa sellaisen kohdattuani, ja se lähtee mukaani saman tien kuin itsekseen.

Lisäksi tajusin, että Harry Potter ja viisasten kivi -kirjan ilmestymisestä on jo 20 vuotta. Merkkipäivä oli tosin jo kesäkuussa, mutta aloin lukea myös Viisasten kiveä uudestaan. Aiemmasta uusiksi luvusta on jo aikoja.

Viime viikolla koin kohtaamisen, jossa sain palautetta kasvotusten, odottamatta. Pieni hetki, mutta tärkeä. Se herätti ajatuksia ja ilahdutti.

Ilta on jo pimeä ikkunan takana, tummansininen.

Kommentit

  1. No ainakin vastustamattomat kirjat lähtevät mukaan kirjastosta, eivätkä kirjakaupasta. Muuten olisit vararikossa! Kannatan lainakirjapinoja, vaikka kaikkien lukeminen laina-ajassa on usein kyseenalaista. Kirjapinot työpisteen lähellä ovat jotenkin inspiroivia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi, koska tosiaan olisin vararikossa! Toki kannatan myös kirjojen ostamista kannustuksen vuoksi, mutta näihin olisi mennyt jo useita satoja kerralla. Pari kirjaa piti lukea alta pois, koska varausjonon takia niitä ei olisi voinut uusia.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!