Vappua!

Aika on kulunut kuin varkain, yhtäkkiä on vappu ja toukokuu, kevät on jossakin lumisateiden ja rakeiden välisissä päivissä, koko ajan aikaisemmin nousevassa auringossa, pieninä varovaisina kukkina.

Blogin päivittäminen on hiukan unohtunut. Mitä olen tehnyt? Töiden lisäksi olen kirjoittanut, kirjoittanut, jopa käsin, kun kone ei ole ollut saatavilla. Koneeni kovalevy hajosi, mutta ystävällinen korjaamo sai ongittua kaikki tiedot talteen. Teen varmuuskopioita, mutta ne eivät ole aina ihan ajan tasalla. Nyt sain vihdoinkin automatisoitua projektin ja varmuuskopioiden pitäisi raksuttaa itse itsensä.

Työn alla olevasta kässäristä on myös tulostettu versio, sillä rakenteellisen jumin iskiessä päätin tulostaa koko höskän ja lajitella luvut lattialle. Ja se auttoi! Jotenkin luvut näyttäytyivät siinä eri valossa, siirtelin niitä kuin palapeliä.

Hyvää toukokuuta ja vappupäivää kaikille!


Kommentit

  1. Saako kysyä, miten olet tehnyt tuon varmuuskopioinnin? Pidätkö ulkoista kovalevyä jatkuvasti kiinni ja se ottaa itse automaattisesti kopiot, vai käytätkö pilvipalvelua? Itselläkin olisi tällainen automatisointioperaatio edessä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Minulla on ulkoinen kovalevy ja määritin koneen tekemään automaattisesti kopiot sinne tietyin väliajoin. Teksteistä minulla on aina myös muistitikkukopioita, mutta esim. valokuvista en ole ollut niin tarkka, mutta nyt niidenkin pitäisi varmuuskopioitua. Ihan aina kovalevy ei tosin ole koneessa kiinni, jos tarvitsen sitä muualla. Pilvipalveluihinkin olen kyllä ajatellut tutustua.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!