Vuoden ekat sanat kirjoitettu

Pakkanen pureskelee ulkona. Villasukat, kynsikkäät ja lämmin tee olivat eilen tarpeen, kun työmatkalla merenrannassa tuuli oli kaataa minut kumoon ja jäiset hileet puskivat merenpintaa pitkin hyytävinä pilvinä. Ne tuntuivat suorastaan laukkaavan eteenpäin. Mutta oli kaunista, aurinko paistoi ja ainakin ilma oli raitis.

Vuosi  on alkanut kirjoittamisrintamalla hyvin. Olen saanut kirjoitettua yhden uuden luvun ja aloittanut toista, ja korjaillut yhtä vanhaa, kaikki samaan tarinaan kuuluvia. Välillä keskittymiseni meinaa herpaantua ja välillä huomaan eksyneeni surffailemaan nettiin. Pitäisi kai kiskoa nettipiuha irti seinästä kirjoittamisen ajaksi.

Tänään kuitenkin uppouduin pitkästä aikaa tekstiin niin, että en muistanut mitään muuta, en edes kuullut musiikkia, jota kuuntelin. Ehkä kirjoittamispaikan vaihdoksella oli osansa, tätäkin tekstiä naputtelen eri paikassa kuin yleensä.

Vaarnan postaus työpisteistä sai minut haaveilemaan uudesta kirjoituspöydästä. Muutkin ovat postanneet työnurkkauksistaan. Omani on hyvin epäkäytännöllinen, vaikka työnurkastani pidänkin. Olen siihen vähän kuitenkin kyllästynyt. Täytyykin alkaa katsella työpöytiä. Puinen olisi kiva, mutta sellainen toki painaa. Ja jonkinlaiset laatikot tai hyllyt eivät myöskään olisi pahitteeksi.

Kommentit

  1. Haaveilu ei liene koskaan pahitteeksi! Ja ilmoita ihmeessä jos haaveilu päättyy ostopäätökseen. En tiedä onko minusta kantoapua, mutta ainakin koottavia huonekaluja pystyn liikuttamaan autolla hieman ketterämmin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos avuntarjouksesta! Toivottavasti päättyy, hiukan olen jo yrittänyt katsellakin, mutta ihan oikeanlaista ei ole löytynyt.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

Viime aikojen suosituimmat postaukset

Leikkaan ja liimaan

Motiiveista

Tuula Kallioniemi: Risteys