5 h 49 min

Hyvää talvipäivänseisausta!

Huomenna aurinko kipuaa jo hiukan korkeammalle. Kohta on joulu, ja kahden päivän päästä pääsen lomalle. Koska lomalla (toivottavasti) en juuri vietä aikaa netissä, voisin tehdä pienen katsauksen taaksepäin.

- SL ei valmistunut täksi(kään) jouluksi, mutta totta puhuen en voi sanoa, että olisin yrittänyt kovin paljon. Yksi novelli valmistui, muuten lähinnä editoin. Jospa sitten ensi vuonna editoisin vähemmän ja kirjoittaisin uutta.

- Marraskuussa en osallistunut nanoon. Onneksi en osallistunut, vaikka onhan se hyvä tapa saada itseensä vauhtia. Tai no, ainakin tapa. Ei ehkä se itselleni sopivin, kun perusvauhdiltani muistutan enimmäkseen etanaa.

- Kokeilin muutamia hassuja uusia asioita, kuten Sing-a-long-leffoissa käymistä. (Suosittelen!) Katsoin törkeän paljon Netlfixiä ja muutenkin ihan liikaa tv-sarjoja, kuten:

- Klaani. (The Tribe.) Katsoin Klaanin uudestaan viime keväänä, kun huomasin että se on katsottavissa kokonaan (laillisesti) youtubesta. Siinä on 260 jaksoa. Fanitin tätä sarjaa ihan hirveästi nuorena. Minun piti postata tästä erikseen, mutta koska en postannut, laitetaan tähän muutama huomio muistiinpanoistani:

 • Klaani on uusiseelantilainen postapokalyptinen saippuaooppera, jota tehtiin vuosina 1999-2003.
 • Sarjassa soi koko viiden kauden aikana neljä kappaletta ja niistäkin yksi taitaa kuulua vain pari kertaa.  Ilmeisesti apokalypsi tuhosi muut kappaleet maailmasta. Kaiken lisäksi kaikki kappaleet ovat näyttelijöiden itsensä laulamia.
 • Vaatteet. Ehkä musiikista säästetyt rahat laitettiin vaatteisiin? Henkilöt eivät tosiaankaan vaihda vaatteita kovin usein - ekalla kaudella osa henkilöistä vaihtaa vaatteet kerran, osa ei ollenkaan, mutta heidän vaatteensa ovat kyllä hienoja ja erikoisia. Itse ainakin tykkäsin. Tosin en vieläkään ymmärrä heidän hautajaisvaatteitaan, koska niissä ei ole mitään järkeä.
 • Kasvomaalit!
 • Ei nopeaa etenemistä kaipaaville. Ekalla kaudella tapellaan kymmenen jaksoa siivoamisesta.

Kaikenlaista vuoteen mahtuu, kivoja kirjoja, kivoja ihmisiä, kiva kesä, kiireinen ja vähän stressaava syksy. Ensi vuonna sitten uusi vuosi, uudet suunnitelmat. Tai ehkä ei tarkkoja suunnitelmia. Mutta ensin joulu. Glögiä ja kynttilöitä ja teetä. Ja toivottavasti tähtien bongausta.

Kommentit

 1. Naureskelen täällä positiivisen huvittuneena kommenteillesi Klaanista :D Jos sallit mainostuksen niin saatat pitää tästä sivustosta (johon kuuluu blogi): Http://thetribeklaani.arkku.net

  VastaaPoista
 2. Positiivisen huvittuneena sitä tuli katsottuakin. :) Kiitos linkistä, vilkaisen!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!