Loppusilauksia

Perin synkeän sateista iltaa kotiin tullessa piristi eteisen lattialta löytyvä paksu kirjekuori. Taittoversio! Nyt olisi tarkoitus tarkistaa, ettei kirjassa ole kirjoitusvirheitä tai mitään kammottavaa epäloogisuutta - mitään isompaa ei ole tässä vaiheessa tarkoitus enää muuttaa

Muutama ilta, hyvää teetä ja kynttilänvaloa ja loppusilauksia. Tiedostokasasta on tulossa ihan oikean näköinen kirja. Voin paljastaa sen verran, että kirjasta löytyy hiukan muutakin kuin kirjaimia, nimittäin siellä on muutamia piirtämiäni kuvituksia, ja oli todella jännä nähdä ensimmäistä kertaa ikinä sellaisia tekstin väliin taitettuna.


PS. Sain lainaan Harry Potter and the Cursed Child - kirjan. Vaikka se ei olekaan Rowlingin kirjoittama, en sitten voinutkaan vastustaa kiusausta lainata sitä.

Kommentit

 1. Minä ajattelin jättää Kirotun lapsen väliin. Mutta raportoi luettuasi kannattaako!
  Hylätyt lukulistalle :)
  Än

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikea sanoa. Tiesin, että se ei ole Rowlingin kirjoittama, mutta tiesin että se oli hänen hyväksymänsä, joten odotin jonkinlaista sujahdusta pottermaailmaan. Ehkäpä tämä toimisi näytelmänä, kuten tarkoitettu. Nyt oli melko kummallinen lukukokemus. Scorpius on kyllä kiva hahmo. Mutta en minä tätä potterkirjaksi oikein osaa laskea.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

Viime aikojen suosituimmat postaukset

Itsetunto-ongelmia

Tunnelmia kirjamessuilta

Orjattaresi