Katalogissa!

Mikä onnenpäivä eilen olikaan, lunta marraskuun pimeyteen ja Myllylahden katalogi on ilmestynyt!

Siellä sivulla 23 on esittelyssä Hylättyjen lasten kaupunki. Kirja ilmestyy ensi helmikuussa (en malttaisi odottaa!), ja esittely on nyt luettavissa. Monia muitakin hienoja kirjoja katalogista löytyy, joten jos ensi kevään kirjat kiinnostavat, kannattaa surffata katsomaan. Itse olen tästä tarinasta hyvin innoissani, toivottavasti tulevat lukijat myös. :)Takakannesta: 

Kun Mikon ailahtelevainen äiti jättää Mikon metsänlaitaan, tämän on tultava toimeen omillaan.

Metsän keskeltä Mikko löytää kummallisen kaupungin, jossa ei ole lainkaan aikuisia. Siellä hän tapaa huntuihin pukeutuvan Karpalon, vihamielisen Pekan ja muita hylättyjä lapsia, joiden ystävyydestä rakentuu uuden elämän hauras pohja. Pian kaupunkiin saapuu myös Ola, meriotuksiin ihastunut laiha poika, josta tulee Mikolle pikkuveli.

Kaupungissa tapahtuu outoja; sen laitamille ilmestyy salaperäisiä ruokalähetyksiä, kirjaston vieraskirja on kirottu ja muiden jengien jäsenet arvaamattomia. Eniten Mikon uudet ystävät varoittavat häntä kuitenkin lähellä olevasta saaresta. Siellä asuu kuulemma hirviö, jonka nimeä ei kannata sanoa ääneen.

 

Hylättyjen lasten kaupunki on maagista realismia yli 8-vuotiaille lapsille sekä heidän tarinoita rakastaville vanhemmilleen.

Kommentit

 1. En kyllä malta odottaa, että tämä ilmestyy! Kansikin on niin syötävän nätti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla. :) Kansiasiaan olen hiukan jäävi sanomaan, koska olen ollut sen tekemisessä osallisena, mutta tykkään kovasti. :)

   Poista
 2. Kuulostaapas mielenkiintoiselta :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana kansi! Innolla odotan :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, en malta odottaa tätä! Ja olit päässyt katalogin esipuheeseenkin. ;)

  VastaaPoista
 5. Onnea onnea :)! Kansi on kyllä hieno :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (Sinun kirjasi minulla on vielä lukematta, mutta tarkoitus on kyllä hankkia se lukupinoon. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!