Sunnuntain messuvilinää

Terveisiä kirjamessuilta! Viime vuonna en päässyt messuille lainkaan ja tänäkin vuonna töiden takia vasta näin sunnuntaina. Toisaalta tänään oli varmaankin rauhallisempi päivä messuiluun kuin eilen olisi ollut. Ensimmäiseksi suuntasimme kaverin kanssa kuuntelemaan Fintiaanien mailla -keskustelua, jossa harmikseni ei ollutkaan Meeri Koutaniemi mukana puhumassa, mutta Katja Kettu ja Maria Seppälä kertoivat kiinnostavia juttuja kirjan teosta. Täytyykin laittaa se varattavien kirjojen listalle.Kävin moikkaamassa kustantamoni väkeä ja sain tietää, että katalogi ilmestyy parin viikon päästä ja nettiin jo ilmeisesti vähän aiemmin. Jännää!

Kenen tarinan saa kertoa paneeli oli kiinnostava ja pisti kyllä ajattelemaan. Sen jälkeen Vilja-Tuulia Huotarinen kertoi Lumi-kirjasta, jonka hän viimeisteli Seita Parkkolan edesmentyä. Seita Parkkolan kirjoista olen aina pitänyt ja Lumi vaikuttaa kauniilta kirjalta. Seita Parkkola jää elämään kirjojensa kautta meillekin, jotka emme häntä tunteneet.

Kävimme myös kuuntelemassa Juha Itkosta hassujen korvakuulokkeiden kautta. Idea oli tosi hyvä, mutta kuulokkeissa olisi pitänyt olla mahdollisuus säätää voluumia! Itkonen siis oli eräänlaisessa lasikopissa haastattelijan kanssa ja kuuntelijat kuuntelivat ulkopuolella katosta roikkuvien kuulokkeiden kautta.

Oli hauska messupäivä ja tuli tavattua kirjoittavia kavereita. Ostoksiltakaan en aivan välttynyt: ostin kivoja kortteja ja Fitzgeraldin Benjamin Buttonin erikoisen elämän, joka on hämmästyttävän pienikokoinen. Doctor Who aiheisia koruja tyydyin vain hypistelemään, vaikka ne olivatkin aivan ihania.

Kommentit

  1. Minäkin olin kuuntelemassa Lunta! Oli kiinnostava keskustelu ja tykkäsin muutenkin todella paljon Kirjakallion ohjelmista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjakalliolla on tosiaan ollut paljon mielenkiintoista ohjelmaa! Kuuntelijoita vaikutti olevan paljon. Tänä vuonna en tosin ehtinyt kuin paria seurata.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

Viime aikojen suosituimmat postaukset

Kirjailijavierailulla Greifswaldissa

Huhtikuun koontia

Tuula Kallioniemi: Risteys