Päivitystä

En ole kadonnut, kiireinen vain. Päivät tai illat ovat kuluneet töissä ja vapaa-aika enimmäkseen piirtäessä. Tämän operaation tuloksia toivottavasti pääsen esittelemään tässä jossakin välissä. Onnistuin myös loukkaamaan käteni niin että peukaloni oli melkein viikon puutunut. Ei ideaalitilanne kirjoittajalle!

Tietysti joskus on myös siivottava ja oltava sosiaalinen - tänään tuli käytyä katsomassa Apulanta-leffa. Bändistä tykkäsin kovasti nuorena, innostus tosin hiipui aikoja sitten. Roolitus oli mielestäni osunut nappiin ja tykkäsin leffasta ja sen ajankuvasta, tosin juoni vähän laahasi ja välillä kohtaukset olivat turhan melodramaattisia. Suomen noitavainoista kertova Tulen morsian kiinnostaa myös ja aion sen ehdottomasti käydä katsomassa. Noitanaisen älä anna elää -tietokirjankin voisin ottaa lukupinoon.

(Yksi bloggausta vähentävä tekijä on myös se, että kamerani jollakin tavalla ilmeisesti suli kesälomareissullani enkä haluaisi tukkia koko blogia huonolaatuisilla kännykkäkuvillani. En tiedä, kannattaisiko kameraa yrittää korjauttaa vai suosiolla ryhtyä etsimään uutta.)

Kommentit

 1. Toivottavasti toipuminen on jo pitkällä! Ammattivammoja ei pidä ottaa kevyesti. :)

  Minäkin olen Apulanta-fani. Tykkäsin elokuvasta yllättävän paljon ja komppaan kyllä sitä, että roolitus oli onnistunut. Odotin koko ajan, että leffa kävisi vaivaannuttavaksi (kuten suomi-leffat yleensä), mutta niin ei onneksi käynyt. Melodramaattinenhan leffa oli, mutta jotenkin sellaisella nostalgisella tavalla, joka sopii nuoren ihmisen elämään.

  Harmi sulanutta kameraa, uuden ostaminen ei taida olla ihan halpaa. Ei sinulla ole matkavakuutusta tms. jonka piikkiin saisit sen? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneksi!

   Minäkin olin yllättynyt, ettei se ollut erityisen vaivaannuttava Suomi-leffa. Ja olihan siinä hyvin vahvaa nostalgiaa. Ehkä olisi voinut jatkua vähän pitemmälle, mutta ehkä tarina oli haluttu tiukasti rajata noihin ihan alkuvuosiin.

   Taisin itse mokata jättämällä kameran liian pitkäksi aikaa suoraan auringonvaloon, mutta onneksi se ei maailman kallein kamera ollut, mutta itse olin kovin kiintynyt. Seuraava vaihe olisi lopultakin viedä se kameraliikkeeseen, mutta nykyään kaiken korjaaminen tuntuu olevan melkein kalliimpaa kuin uuden ostaminen.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

Viime aikojen suosituimmat postaukset

Tavoitteita vuodelle 2019

Etenee, etenee kuin etana

Kirjoittajan dna