Kirjoittajan pahin vihollinen

Onpas edellisestä postauksesta vierähtänyt aikaa. Toisaalta ei ole ollut kovinkaan paljon kirjoitettavaa. Kesä on ihanaa aikaa. Kesä on onnea syödä mansikoita ja lukea hyvää kirjaa. Kesä on kukkivia kukkia ja valoisaa virkeyttä.

En ole oikeastaan kirjoittanut koko kesänä, eikä se ollut suuremmin suunnitelmissakaan. HLK:n editointi keväällä oli aikamoinen urakka ja päätin pitää lomaa. Kotona en ole oikeastaan pahemmin ehtinyt edes viettää aikaa, eikä reissussa kirjoittaminen ole koskaan ollut minun juttuni.
 
Nyt yritän sopeutua arkeen ja töihin, ja kirjoittamiselle olisi kyllä aikaa, mutta mikä minut onkaan vienyt mukanaan? Netflix. Se on kyllä kirjoittajan pahin vihollinen. Kuinka paljon helpompaa onkaan illalla kotiin tultua lysähtää katsomaan jotain sen sijaan, että avaisi tiedoston ja alkaisi naputella? Toisaalta, mikä maailmassa voisi olla nostalgisempaa kuin katsoa Roswellia viidentoistavuoden jälkeen? (Vaikka sen ajan muodin katsominen on suorastaan tuskallista.) Täytyy hankkia hieman itsekuria.Kommentit

 1. Netflix on kyllä armoton ohjelma. Onneksi olen katsonut sieltä jo niin paljon ohjelmaa, että löydän uutta usein vain ankaralla selaamisella. Netflix usein myös pyörii samalla kun kirjoitan. Hups. O.o'

  Syksyllä taas uuden kirjoitusprojektin kimppuun. Kyllä jokainen ansaitsee kesäloman. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouduin viime viikolla pakkovieroittumaan siitä - ehkä minusta tulee vielä ohjelman kohtuukäyttäjä.

   Minä en osaa katsoa ja kirjoittaa samalla. Häiriinnyn, jos en pysty keskittymään kunnolla kumpaankaan. Jotain luonnostelua voisi katsellessa kyllä tehdäkin.

   Syksyllä ajattelin tarttua parin novelliprojektin kimppuun. Ideat ovat jo ainakin puoli vuotta vanhoja, mutta eivät ole päässeet paperille asti.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

Viime aikojen suosituimmat postaukset

Työ, elämä, kirjoittaminen ja työelämä

2018

Tavoitteita vuodelle 2019