Särkylääkettä sydänsuruihin?

Tällaisia miljöitä tänään
Luin tässä yksi päivä uusinta Parnassoa. Siinä oli mielenkiintoinen artikkeli kustantamojen hylkäyskirjeistä ja valikoima kirjailijoiden saamia hylsykirjeitä. Ei mitään uutta sinänsä: kaikki ovat saaneet hylsyjä (ainakin artikkelissa mainitut ja varmasti muutenkin suurin osa kirjailijoista) ja hylsyt kirpaisevat. Joku suunnitteli tapetoivansa kirjeillä huussin seinät. Minäkin olen säilyttänyt omani, eikä niitä ole ihan vähän.

Jännää oli, että jossakin lauseessa mainittiin, että Amerikassa (?) suositellaan parasetamolia hylsykirjeen aiheuttamaan kipuun. Juttelin aiheesta lääkkeistä huomattavasti enemmän tietävän kaverini kanssa, ja vaikka ilmeisesti teorialla jotain pohjaa voisi ollakin, en menisi suosittelemaan.

Luultavasti suklaa ajaa saman asian ja on huomattavasti vähemmän vaarallista.

Kommentit

 1. Parnasson hylkykirjeartikkeli oli mielenkiintoinen! Ihmettelin kyllä itsekin tuota lääkitysnäkökulmaa. XD

  Oli jotenkin lohdullista huomata jälleen kerran, että kyllä myös Emmi Itäranta, Pasi Ilmari Jääskeläinen ja moni muu on saanut kasan hylsyjä, vaikka kirjoittavatkin erinomaisesti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli ainakin jotain uutta. :)

   Muistan, että hlysyjä saatuaan oli lohdullista aina lukea, että niin on käynyt monille. Ajatella kuinka menestyneitä Itäranta ja Jääskeläinen nyt ovat ja jopa he saivat yllin kyllin hylsyjä.

   Poista
  2. Täytyy kaivella tuo artsu esiin! Minulla hylsyt ovat nyt laatikossa. Seuraavassa kodissa toivon olevan jonkin hyvän työnurkkauksen, jotta saan tauluni taas esille. Jostain syystä koen tylsimmätkin perushylsyt kannustaviksi. On oltava parempi; ei auta kuin ryhtyä töihin.

   Poista
  3. Sinulla onkin hienot kehykset niissä. Omani ovat hyvin ryppyisiä, varmaan kiukkuisena taittelin ne näkymättömiin. :D

   Poista
 2. Hyvä kun muistutit tästä - pitää ostaa uusi Parnasso :). Ja kyllä, tuo hylsyartikkeli kiinnostaa nyt vielä enemmän :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parnassossa on kyllä yleensä paljon luettavaa. Hylsyartikkeli ei ole kovin pitkä, mutta hauska lukea.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!