Tunnelmia Turusta

Kävin viikonloppuna siskoni kanssa Turussa. Sää oli hirvitys, mutta kiersimme kivoja ja inspiroivia museoita. Nuuskin myös paikkoja tulevaa kässäriä silmällä pitäen, siinä kun olisi tarkoitus seikkailla myös Turussa. Ikävä kyllä Luostarinmäen korttelit olivat kiinni. Oletteko te harrastaneet miljöissä paikan päällä vierailua tekstejä varten?

Nukkekotien herkkuja Aboa Vetus ja Ars Nova museossa

Bongaa pääkallo

Nukkekotien nukkekodit

Käsityöläiskorttelit aidanraosta

Kommentit

 1. Skyn miljöö on olemassa, palasina siellä täällä ja olen käynyt kaikissa :)
  Mutta Porvoon vanha kaupunki herätti hingun kirjoittaa jotain, joka sijoittuu sinne. Siellä tuli murhamysteerifiilis.
  Än

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno juttu. :)
   Porvoon vanha kaupunki on kyllä hieno. En ole kyllä moneen vuoteen käynyt siellä, kun ei enää asu tuttuja siellä. Murhamysteeri Porvoossa, hm, jännittävää...!

   Poista
 2. Käsityöläiskortteli on kyllä kauniin näköinen. Yhden kässärin kodalla kävin istumassa yhdessä baarissa ja kirjoitin siellä sinne sijoitetun kohtauksen, mutta muuten en hirveästi. Enimmäkseen käytän google street-viewtä, varsinkin E:n kohdalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töytyy vierailla joskus kesällä siellä.

   Google street view on kyllä kätevä tuohon, ainakin jos nykyaikaa tahtoo katsella. No ei sitä kyllä paikanpäälle menemälläkään muuta näkisi. :D

   Poista
 3. Paikkojen nuuskiminen on kyllä kivaa! Yritän vierailla tapahtumapaikoilla jos vain pystyn. Harmi vain että osa paikoista on muuttunut siinä hieman alle 30 vuotena mitä on vierähtänyt kässärin tapahtuma-ajasta, mutta onneksi jonkin verran voi paikkailla varhaislapsuuden muistojen ja esimerkiksi Pinterestin ja Finnan kuva-arkistojen avulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Minä olen jonkun verran vierailkut, mutta enemmän se menee niin, että käyn muuten vain jossain ja huomaan, että tännehän olisi kiva sijoittaa jotain. :)

   Menneeseen sijoittuvaan miljööseen täytyy tosiaan nähdä enemmän vaivaa.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!