Ensilumi sataa sanojen päälle

En ollut tänä vuonna Helsingin kirjamessuilla. Tuntuu vähän hassuilta lukea muiden kokemuksia, kun itse on niin kaukana kaikesta hälinästä. Varmasti olisin mennyt, ellei se olisi sattunut päällekäin muiden menojen kanssa.

Olen nauttinut syyslomasta. Olen saanut oivalluksen liittyen tekeillä olevaan kässäriini (jonka välillä pelkään olevan tekeillä niin kauan, ettei se näe päivänvaloa ikinä, mutta yleensä en välitä tästä, siihen menee niin kauan aikaa kuin menee). Näitä oivalluksia tulee kyllä vähän väliä. (Suunta muuttuu useammin kuin tuuliviirillä.)

Heräsin keskellä yötä päästämään kissan ulos ja näin lumen peittäneen maan. Se oli maassa vielä aamulla! Voisinpa pakata sen mukanani.


Syksyn sanat ovat auttamatta takana, nyt alkaa pimeä aika. Kynttilät! Nano alkaa kohta, jännittää. Todennäköisesti pääsen kirjoittamaan sitä töiden ohella, mikä ei haittaa yhtään. Jos minulla on liikaa aikaa, saan aika vähän aikaan.

Kuru oli hämmentävä ja upea näky
Kävimme viikonloppuna katsomassa Suomen suurinta kurua. Sää oli aika kamala, mutta Pyhäkuru oli upea ja hämmentävä. Maisemat olivat hyvin jylhät.

Kommentit

 1. Lunta! Ensi lumi on aina ihanin!

  VastaaPoista
 2. Oi lunta! Minä niin toivon että ensilumi satelisi pian tänne Turkuunkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saatte lunta. :) Minäkin toivon, että Helsinkiin sataisi lunta.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!