Mitä en ole oppinut kirjoittamisesta

1. Älä vaihda lukujärjestystä jälkikäteen. Paitsi jos ihan välttämättä haluat hirveästi lisätyötä.
2. Älä ala editoida klo 23.00

Mutta! Olen oppinut, että liitutaulut ovat tosi kivoja. Ja nyt minulla on uusi sellainen. Oikeastaan se ei ole taulu vaan tarra: se vie vähemmän tilaa kuin oikea liitutaulu ja pysyy paremmin paikallaan. Vielä kun keksisi siihen jotakin järkevää kirjoitettavaa.

Kirjoituspöytäni ei ole oikeasti näin sekavan näköinen.
Harmi, ettei se ole magneettinen, muuten siihen voisi tehtailla jääkaappirunoja. Toisaalta sitä varten on kyllä jääkaappikin.

Kommentit

 1. Oi, liitutarrataulu! Haluan samanlaisen! :D

  Ja kyllä, lukujen siirtäminen on hirveää! Olen niin iloinen, ettei tämänhetkisen kässärin kanssa tarvitse ehkä enää siirtää mitään. Koska hermothan siinä oli mennä, kun yritti tasoitella siirrosten ryppyjä taas sileiksi. O.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minukka oli pieni liitutaulu, mutta en viitsinyt naulata sillekin koukkua, niin se oli vain tulostimen päällä eikä sitä oikein siinä voinut käyttää, eikä siihen kauheasti mahtunut tekstiäkään.

   Tigerista sai halvalla, jostain sisustusliikkeeistä ehkä saa isompia paketteja, en tiedä, tässä oli minulle riittävästi ja jäi ylikin. Asuntoni on kohta täynnä liitutauluja. :D

   Minä siirtelin lukuja ja mielestäni ne ovat nyt loogisesti, mutta pelkään, että joku virhe jäi. Lukujen numerot ovat ainakin väärin, mutta korjaan ne ihan vikaksi.

   Poista
 2. Ooo, minäkin haluan tuollaisen taulun! Mistä niitä saa? :-)

  Minä vaihdoin lukujen järjestystä tosi monta kertaa tällä kierroksella (en pitkin kässäriä vaan tietyissä kohdissa). Niin että saa sitten koelukijat sanoa jos asioiden loogiset järjestykset heittelevät häränpyllyä.

  (Lukujärjestysten ja muutenkin aikaskaalojen muuttaminen on muuten tosi ärsyttävää sikäli, että tajuaa joskus viidennellä editointikierroksella että "niin muuten tuo kukka joka on tässä luvussa tosi symbolisessa merkityksessä ei kyllä varmasti kuki tuohon aikaan").

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tigerista kolmella eurolla. Ja pysyy hyvin seibässä, sinitarra ei näissä seinissä meinaa pysyä mitenkään.

   Joo, tuo se juuri on, että yksityiskohdat saattavat sitten heittää. Ja niiden kanssa pitää olla tarkkana. Onneksi tällä kertaa itselläni oli kyse vain päivistä, niin vuodenajat eivät heittäneet eikä mitkään ihan hirveän isot.

   Poista
 3. Tuo tarra on ihana!!! :) Enkä minäkään ole vielä oppinut noita muita asioita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yli-innostuin siitä. Nyt minulla on sitä eteisessä ja jääkaapissakin... Minä luulen, etten koskaan opikaan!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!