Kesä on täällä


Tai ainakin kesäkuu on täällä. Pidän ikkunaa auki ihan vain siksi, että linnunlaulua on niin mukava kuunnella. Sateen jälkeen ilmassa on tuoksunut kesä ja vehreys. Olen huomannut, että sateenjälkeisillä iltakävelyillä ajatukset ovat poukkoilleet parhaiten: olen keksinyt monta uutta ratkaisua jumittaviin käänteisiin.

Myös puolen tunnin taktiikka on osoittautunut toimivaksi. En kirjoita aamuisin tai päivisin juuri koskaan, mutta illallakin on välillä ollut keskittymisvaikeuksia. Kun ottaa tavoitteeksi pysyä puoli tuntia poissa netistä ja vain editoi tai kirjoittaa, tulee parempia tuloksia.

Lukemisrintamalla on miljoona kirjaa kesken, kaunoa ja tietoa. (Ei mitään uutta sinänsä.) Paljon jännittäviä tietokirjoja mitä kiehtovimmista aiheista, joita lueskella kesällä.

Kommentit

 1. Hyvää kesää sinne! :) Minäkin pidän parvekkeen ovea auki, jotta kuulisin kesän ääniä. Sisällä ei malttaisi olla ollenkaan silloin kun aurinko paistaa. Viihdyn parvekkeella koiran kanssa aika paljon. Siellä onkin hyvä lukea esim. Siilin kuolemaa, jonka aloitin eilen.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Haaveilen parveekkeesta tasaisin väliajoin. Onneksi on sentää iso ikkuna ja työpöytä sen ääressä. Varmasti parvekkeella viihtyy vielä paremmin, jos on koiraseuralainen. Toivottavasti pidät lukemastasi. :)

   Poista
 2. Ihana kesäkuva!

  Puolen tunnin taktiikka kuulostaa hyvältä. Voisi kokeilla itsekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi toimiva. Kai tämä on osittain nykyajan ongelma, että on liikaa virikkeitä ja kun kirjoittaa koneella, kiusaus pitää jatkuvia taukoja ja mennä nettiin pyörimään on suuri.

   Tuona päivänä tosiaan oli kesäistä!

   Poista
 3. Ihana vihreys saapunut sinnekin, hehkeän raikas koivumetsä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itä-Helsingin helmiä. :) Tuolla oli niin uskomattoman paljon linnunlaulua, että kuvasin sitä videolle. En ole missään kuullut niin paljon sirkutusta.

   Poista
 4. Taktiikkasi kuulostaa hyvältä, ehkä minäkin pöllin sen (joskin käänteiseen tarkoitukseen, pitää kirjoittaa korkeintaan puoli tuntia).

  Täällä vain tuulee ja sataa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täälläkin tuulee ja ikkunasta kuuluu linnunlaulun sijaan tuulen tuisketta.

   Käänteiseen tarkoitukseen varmasti toimii myös!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

Viime aikojen suosituimmat postaukset

Tavoitteita vuodelle 2019

Etenee, etenee kuin etana

Kirjoittajan dna