Lomailua

Blogi ei olekaan päivittynyt hetkeen. Osittain se johtuu siitä, että olen ollut poissa koneelta. Kävin viettämässä hiihtolomaa, ja jopa hiihdin ensimmäistä kertaa vuosiin! Aika oli kullannut muistot ja ajattelin, ettei se niin kamalaa ehkä olekaan.

Matkalukemisena minulla oli Kenneth Grahamen Vastahakoinen lohikäärme, jonka niminovelli on varsin sympaattinen kertomus lohikäärmeestä, jota ei taisteleminen tai tuhoaminen kiinnosta, vaan joka tahtoisi rauhassa kirjoitella sonettejaan.


Varsin opettavainen satu, mutta ei saarnaava. Jos kaikki eläisivät kuin lohikäärme ja kieltäytyisivät sotimasta, maailma olisi parempi paikka. Täytyy lukea lisää Grahamea. Klassikko Kaislikossa suhisee on lukematta vielä.


Kommentit

 1. Aww, kuulostaa ihanalta lohikäärmetarinalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se alkaa vähän oudosti, mutta kyllä se oli tosi kiva pieni tarina. :)

   Poista
 2. Sallittakoon hiljaisuus blogille. Aina ei ole sanottavaa.

  En ole hiihtänyt itsekään vuosiin. Viimeksi kun kävin hiihtämässä, jäi reissu lyhyeksi, sillä vierasmaalainen seuralaiseni ei osannut hiihtää, enkä minä osannut opettaa. Ihan hauskaa se silti oli. ;)

  Ikävä kyllä maailmassa on niitäkin ihmisiä, jotka nauttivat sotimisesta. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja varsinkin kun on blogannut jo pitempään, uutta sanottavaa ei enää ole niin paljon, mutta on bloggaaminen silti kivaa.

   Minulla oli hieman vaikeuksia pysyä pystyssä alamäissä. Minun kai pitäisi osata hiihtää, koska teimme sitä jatkuvasti peruskoulussa, mutta luulen, että tekniikassani on jokin perusteellisesti pielessä. :D

   Niinpä. :/ Heidän pitäisi lukea enemmän kivoja kirjoja. Tai jos kaikki lukisivat lapsesta lähtien, ehkä sillä voisi olla jokin vaikutus.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

Viime aikojen suosituimmat postaukset

Painovalmis

Hyvää lukutaitopäivää!

Motiiveista