Viikon soundtrack

Bloggaaminen on viime aikoina vähän jäänyt. On ollut kiireitä ja mitään kirjoittamiseen viittaavaa en ole vähään aikaan tehnyt. Päätin antaa itselleni vähän taukoa siitä. Viime vuonna ja tänä keväänä on tullut tehtyä niin paljon kaikkea, että täytyy vähän latailla kirjoittaja-akkuja.

Olen kyllä inspiroitunut monesta asiasta. Olen löytänyt roppakaupalla uutta kivaa musiikkia, jota olen fiilistellyt. Minulle uutta siis. Musiikki ei ole minulle erityisen tärkeää kirjoittaessa, pikemminkin se häiritsee välillä, mutta ennen sen aloittamista ja tauoilla sen kuuntelu tuo energiaa.


Voisin mainita vaikka Garbagen (Control) ja Metricin (Clone), joka ehkä edustaa näistä parhaiten sen tyylistä musiikkia, johon rakastun helposti.

Luonnon soundtrackeihin on kuulunut kevään varovainen tulo. Aurinko on paistanut ja lumi sulanut. Ehkäpä aurinko näyttäytyy lisääkin lähipäivinä ja tuo kaivattua energiaa.

Harry Potter ja Azkabanin vanki on luettu osana pottereiden uudelleen lukua. Postaan siitä jossain vaiheessa. (Vähän aikaa sitten pääkaupunkiseudun kirjastoissa vietettiin Harry Potter book nightia. On hienoa, ettei sarja ole painunut unholaan uusilta sukupolvilta, vaikka 2000-luvun alun hypeä ei enää voi tavoittaa.)

Kommentit

 1. Ihastuin kovin tuohon Garbagen Controliin! Kiitokset biisivinkistä, se on nyt soinut päässä pitkin päivää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on soinut minunkin päässäni koko päivän. :) Garbagea olen kuunnellut joskus aikoinaan, mutta tämä helmi oli jäänyt huomaamatta.

   Poista
 2. Omalla soittolistalla on pyörinyt lähinnä CMX ja Apulanta viime aikoina. Syntikka-, alternatiivi- ja indiepoppia on tullut kuunneltua myös jonkin verran: MS MR, Hurts, Goldfrapp, Banks ja Bat for Lashes. Erikoisin uusista tuttavuuksista lienee Hozier, jonka musiikkityylistä en osaakaan sanoa mitään. XD

  On ihan fiksua pitää hiukan taukoakin, etenkin kun kirjan saapuminen on käsillä. Luonnollisesti tämä sitten heijastuu myös kirjoittamisaiheiseen blogiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syntikka- ja indiepop ovat myös genrejä, joista tykkään paljon! Bat for Lashesia olen kokeillut (kiitos vinkistä!), Apulanta oli yläasteaikoinani soittolistallani. Hozierilta tiedän vain yhden kappaleen, mutta sen perusteella voisi kyllä tutustua ehdottomasti lisää.

   Ja kun en kirjoita tällä hetkellä mitään uutta (editoin vain vanhoja juttuja), ei ole mitään erityistä kerrottavaa. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

Viime aikojen suosituimmat postaukset

Työ, elämä, kirjoittaminen ja työelämä

2018

Tavoitteita vuodelle 2019