Lumikuningatar talvipuutarhassa

Tänään kävin talvipuutarhassa. Pitäisi käydä useammin, se on kaunis, rentouttava ja inspiroiva paikka! Ja siellä on eläviä kasveja (toisin kuin kotonani... minulla on tällä hetkellä vain yksi elävä kukka ja yksi, josta en tiedä onko se enemmän kuolleiden kuin elävien kirjoissa).Tämä yllä oleva varsin merkillisen näköinen kämmekkä on nimeltään lumikuningatar, mitä ei tässä muodossa uskoisi. Sen kukat ovat kuitenkin kauniin valkoisia ja jos oikein ymmärsin netistä tutkimalla, se kukkii sulavassa lumessa (?). Bongasin myös kamelian, jonka nimestä tulee mieleen kameli, vaikka sillä ei ole mitään tekemistä niiden kanssa. Kukilla ja sienillä on kyllä mitä merkillisimpiä ja satumaisimpia nimiä.

Kaunis auringonlasku tänään!
Viikonloppu ja ystävänpäivä sujuivat rauhallisissa merkeissä. Huomenna paluu arkiseen aherrukseen. Ehkäpä jopa hiukan kirjoitteluun. Ja maaliskuu lähenee, mikä vähän jännittää!

Kommentit

 1. Kiitos kauniista tekstistä :) Kukat ovat ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä, maailma olisi aika ankea ilman niitä. :)

   Poista
 2. Oi kun pääsisi itsekin talvipuutarhaan! Luonnolla on niin suuri merkitys rentoutumiseen ja hiljenemiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta, sinun täytyy ehdottomasti päästä sinne kun käyt Helsingissä! Se on vieläpä ilmainen. (Ennen siellä oli sellainen vapaaehtoinen maksu, mutta nyt en löytänyt lipasta. Olenkohan kuvitelllut koko jutun?)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

Viime aikojen suosituimmat postaukset

Kirjailijavierailulla Greifswaldissa

Huhtikuun koontia

Tuula Kallioniemi: Risteys