Lumihiutaleita ja sukellusveneitä

Hyvää aaton aattoa kaikille blogin lukijoille ja niille jotka joulua jollain tavalla viettävät! :)


Tässä vielä muutama kuva viikonlopulta. Kävimme Tallinnassa ja siellä Merimuseossa. Se oli todella mielenkiintoinen paikka, vaikkakin järjestetty sillä tavalla, että useamman kerran minua meinasi huimata.

Museossa pääsi tutustumaan sukellusveneeseen. Olen aiemmin käynyt Suomenlinnassa Vesikko-sukellusveneessä ja se oli melkoisen klaustrofobinen paikka. Täällä museossa sukellusvene oli paljon suurempi ja siellä mahtuikin paremmin liikkumaan. Kirjoitan tällä hetkellä tarinaa, jossa esiintyy sukellusveneitä, joten sikälikin museo oli mielenkiintoinen, vaikka täytyy sanoa, että minua ei kyllä saisi oikeaan sukellusveneeseen veden alle mitenkään.

Sukellusveneen sisällä oli paljon mittareita ja vempaimia

Eräästä putiikista löysin hauskan muistikirjan. Kannessa lukee Amazingly idiotic ideas ja takana kerrotaan, että sen sivut on käsintehty Virossa rakkaudella ja stressillä. Varsin rehellisesti markkinoitu! Vähän kuin kirjoittamisestakin voisi sanoa: niin rakas harrastus kuin se onkin, en voi väittää, etteikö se joskus saisi repimään hiuksia päästä, kun teksti ei vain meinaa onnistua. Myymälässä oli paljon muitakin itseironisia muistikirjoja, mutta tämän ajattelin sopivan parhaiten itselleni. Tähän muistikirjaan ei ole paineita, siihen voi ainakin kirjoittaa ylös kaikkein hölmöimmätkin ideat.

Hämmentävä otus seinässä!

Kommentit

 1. Sukellusvene- siis merimuseo kuulostaa kiehtovalta, vaikka oikeassa sukellusveneessä olisi varmasti hyvin klaustrofobinen olo.

  Muistikirja on aivan mahtava! :) Ja hämmentävä otus näyttää kirjoittavalta siililtä! Kivaa joulua sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tulisi, kun sieltä ei niin vain pääsisikään pois. Onneksi on aika epätodennäköistä, että me sellaiseen pääsisimme/joutuisimme. :)

   Niin näyttääkin! Joulu meni jo, mutta toivottavasti oli kiva. :)

   Poista
 2. Mahtoikohan merimuseon pihalla olla vanha jäänmurtaja? Mikäli oli, kävin syyslomalla samassa paikassa :)

  Hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen takana oli ainakin jonkinlainen laiva, jota emme ehtineet jäädä katsomaan, sillä meillä meni sisälläkin tosi kauan. Oliko se jäänmurtaja, sitä en tiedä - pitää tarkistaa. Mutta luulisi, ettei siellä kovin montaa merimuseota ole.

   Kiitos näin jälkikäteen. :)

   Poista
 3. Minulle tuo Tallinnan Merimuseon sukellusvenekin oli jo melko klaustrofobinen kokemus. Tai oikeastaan laskeutuminen sen sisälle oli kamalinta. Oli voittajaolo sieltä selviydyttyäni. Mainio tuo muistikirja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kamalaa. Minusta tuntui, että pyörryn portaisiin! En tiedä miksi, mutta en siedä kovin hyvin jyrkkiä portaita tai korkeita paikkoja. Mutta hyvä, että uskaltauduin sinne, sillä se oli sisältä kovin mielenkiintoinen.

   Se on aika hauska. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

Viime aikojen suosituimmat postaukset

Itsetunto-ongelmia

Tunnelmia kirjamessuilta

Orjattaresi