Sunnuntai

Takana on mukava viikonloppu. Näin pitkästä aikaa erästä vanhaa ystävääni ja oli hauskaa. Katsoimme Halloweenin kunniaksi Veren vangit ja uuden Dracula-sarjan avausjakson. Reissun takia nano ei edistynyt, mutta siitä viis, sillä on hyvä nähdä kavereitakin eikä vain nyhjöttää kotona kirjoittamassa (vaikka höpisinkin yhteisöllisyydestä edellisessä postauksessani, niin kyllähän kirjoittaminen on sellainen harrastus, joka ei edistä välttämättä ulkoilua...).

Söimme japanilaista ruokaa (ensimmäinen kerta minulle) ja ihanaa jälkiruokaa. Muumit Rivierallakin tuli tsekattua, eikä se ollut minusta lainkaan niin huono kuin kaikki pelottelivat etukäteen.


Paluumatkalla bussissa yritin vähän nanota, mutta heiluvassa ja pimeässä bussissa se oli turhan hankalaa. Kotona sain kirjoitettua vähän päälle tonnin sanoja. Saa riittää tältä päivältä. Vähän laahataan vieläkin jäljessä, mutta ainakin innostus on vielä säilynyt. Tiedän mistä tarina lähtee liikkeelle ja mihin se päättyy, mutta mitä siinä välillä tapahtuu, ei hajuakaan. Nanon sivuilla sanotaan, että kannen tekeminen nanotarinalle lisää voittomahdollisuuksia, joten pitihän sellainenkin väsätä.

Kommentit

 1. Huh, alan jo niin vanha nanokonkari, että entisen kaltaista innostusta on hankala loihtia esiin. Ymmärrän täysin sen, että muutaman voiton jälkeen uskaltaa panostaa marraskuussa vähän muuhunkin kuin nanopsykoosiin. :)

  Ai, pitääkin katsastaa nanosi kansi ja tehdä oma! Ei kun hetkinen, minähän en edes tähtää 50 000, joten en "voita" missään tapauksessa. O.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en saa samanlaista innostusta kuin ihan ekalla kerralla, vaikka en olekaan yhtä konkari kuin sinä! Tämä on vasta kolmas oikea nanoni. Campeja olen tehnyt pari.

   Joo, yritän panostaa muuhunkin. :)

   Kannatan kansien tekemistä, se on hauskaa puuhaa. Saa leikkiä kannentekijää.

   Luulin, että olisit mukana 50k tavoitteella, mutta toisaalta olet voittanut niin monta nanoa, että voit ihan hyvällä omalla tunnolla ottaa pienemmän tavoitteen tänä vuonna. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

Viime aikojen suosituimmat postaukset

Itsetunto-ongelmia

Tunnelmia kirjamessuilta

Orjattaresi