Tämä ei valmistu ikinä

..tämä camp nimittäin. 2200 sanaa jäljellä eikä minulla ole enää yhtään mitään sanottavaa. Ei tarina valmiskaan ole mutta minulla ei vain ole enää yhtään mitään sanottavaa. Tai on, mutta aivan toisesta tarinasta kuin tästä. Miksi inspiraatiot iskevät joskus ihan väärään aikaan vääriin tarinoihin?

2200 sanaa enkä tiedä mistä revin ne. Mitä lähemmäs loppua aina pääsen, sitä vaikeampi sanat on nanossa saada kasaan. Koko tarina on jotain järjetöntä hölynpölyä. Olen vienyt juonettomuuden aivan uudelle asteeelle, joskin en välttämättä hyvässä mielessä. 

Kai nämä sanat on kirjoitettava vaikka päällään seisten, mutta epäilen, että tämä on kaikkien aikojen vähiten kehityskelpoinen käsikseni, jonka olen nanossa saanut aikaan. Mutta kai tämäkin jonkinlaisesta kirjoitusharjoituksesta menee.

Kommentit

 1. Tsemppiä tsemppiä! Ja vaikka tuntuisi, ettei teksti ole kehityskelpoista, niin eihän kirjoittaminen koskaan kokonaan hukkaan mene :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä, ja toivotaan ettei mene, muuten tämä oli hyvin huonosti kulutettu huhtikuu. :D

   No, ainakin tuli todettua että ehkä preesensissä kirjoittaminen ei sovi minulle.

   Poista
 2. Samaistun hyvin vahvasti otsikkoosi. Tosin sanottavaa on ja paljon, kun vaan kaivaisi jostain ajan sen nakutteluun koneelle. Tuskallisen hidasta edistymistä.

  Uskon kyllä, että tarinassasi piilee idean alku, jos se ei sieltä putkahda heti esiin, niin ehkä joskus myöhemmin :)
  Än

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tuskallisen hidasta etenemistä! Mutta minulla ei edes ole aikapula oikeastaan syynä.

   Ehkä, tai sitten saa itää itsekseen pöytälaatikossa loppuelämänsä tämä teksti.... :)

   Poista
 3. Kirjoita sitten jotain muuta? Ei Nanossa kannata tarinaa vääntää hampaat irvessä, vaan kirjoittaa sitten vaikka jotain tuoretta novellia tai toista kässäriä ja laskea sen sanat saldoon.

  Toisaalta mukavaa, että ongelma on noin päin. 50 000 sanaahan on jo pitkä tarina suomeksi, joten ainakin kokonaisuus pysyy tiiviimpänä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1700 sanaa vielä... Hui, en tosiaankaan ole tavoitellut 50 000 sanaa! Se ei olisi ikinä valmistunut! Camp-tavoitteeni on maltillinen 20 000 sanaa. Olenkin kirjoittanut SL spin offia ehkä tuhat sanaa, mutta jotenkin se tuntuu huijaukselta... No, vielähän tässä on keskiyöhön asti aikaa. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

Viime aikojen suosituimmat postaukset

Itsetunto-ongelmia

Annikin Runofestivaaleilla

Tunnelmia kirjamessuilta