Ready, steady, go


Nyt se on alkanut, Nanowrimo 2013! Yritän olla tukkimatta blogiani nanopäivityksillä, mutta varmaan jotakin tulee tänne edistymisestä (tai ei edistymisestä) postattua. Koska olen iltakukkuja, aloitin keskiyöllä ja sain kasaan 1300 sanaa.

Tänä vuonna osallistun nanoon erikoisversiolla, jossa tehdään kuntoiluliikkeitä sitä mukaa kun sanoja tulee taottua. Kuukauden loputtua pitäisi romaanin lisäksi olla kuntokin kohonnut. ;) Joten ei kai auta kuin... mennä kuntoilemaan.

Tässä myös leikkikansi nanolleni. Sensuroin siitä paljastavimmat elementit, mutta Helsinkiin sijoittuvaa fantasiaa-vaihtoehtohistoriaa on siis luvassa.

Kommentit

 1. Hieno kansi, itsekin hetken harkitsin, jos väsäisin jonkinlaisen, mutta harmikseni piirtämis- ja kuvanmuokkaustaitoni ovat aika surkeat :D Onnea nanoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kuvaa ei tosin kannata katsoa liian läheltä, kun ei omatkaan taitoni ihmeelliset ole. :D Onnea nanoon sinullekin, jos siis olet osallistumassa!

   Poista
  2. Osallistun joo, joten kiitos :D

   Poista
 2. Vahva aloitus ja upea kansi! Tsemppiä nanoon - niin kirjoittamiseen kuin kuntoiluunkin, Bee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nano on alkanut hyvin, mutta eiköhän tässä vielä tsemppejäkin tarvita, kun alkuinnostusenergia on käytetty. :D

   Poista
 3. Nyt kun loin oman blogin niin voinkin kommentoilla kaikille aiemmin hiljaisuudessa stalkkaamilleni bloggaajille, mwahahah. :-D Onnea NaNoon, itsekin aloitin vastoin parempaa ymmärrystäni (=työ syö aivot ja entinen romaanikäsikirjoitus pitäisi editoida loppuun, mutta tarvitseehan sitä välillä silkkaa hupia ja vaihtelua) ja toistaiseksi olen ihan pärjännytkin. Sain muuten tästä sinun postauksestasi inspiraation siihen, että teen itsekin jumppaliikkeitä sanamäärän kasvaessa - voi tehdä hyvää niille kirjoittamisesta jumiutuville hartioille (puhumattakaan siitä kun lahjoo itsensä kirjoittamaan suklaalla). Eli kiitos ideasta. ;-) Hieno kansi, nyt minunkin tekisi mieli tehdä omalleni, mutta ehkä on toisaalta parempi keskittyä sen sanamäärän takomiseen niin kauan kuin energiaa riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että jätit merkin itsestäsi! :) Kiva aina tietää, jos joku seuraa blogia. Nano on sellainen juttu, että siihen jää helposti koukkuun, vaikka tietää, että se on ihan järjetöntä touhua. Minullakin olisi monta juttua kesken ja loppuun viilaamatta, mutta... Jumppaliikkeet sanamäärän mukaan oli kirjoittajaporukkamme keksintö ja idean saa varastaa, nano kun ei ole oikein tervettä, niin ehkä tämä estää lihaksia menemästä täysin jumiin. :D Kiitos! Nanolle on hauska väsätä kansia, mutta nyt ei kyllä enää riitä energia kuin sanamäärän takomiseen (olen jäljessä, kääk!).

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

Viime aikojen suosituimmat postaukset

Kirjailijavierailulla Greifswaldissa

Huhtikuun koontia

Tuula Kallioniemi: Risteys