Kansikuvahaku

Törmäsin vähän aikaa sitten Kirjasammon hauskaan kansikuvahakuun. Tällaisen olemassaolo oli mennyt minulta ihan ohi ja ajattelin jakaa linkin. Minulle ainakin on joskus käynyt niin, että muistan kirjan kannen, mutta en nimeä. Tällaisessa tapauksessa kansikuvahaku voisi auttaa. Totta kai kirjoja voi hakea muuten vain tietyn aiheen mukaan.

Haussa voi etsiä kansia kannessa olevien elementtien avulla. Jos esimerksi muistaa vaikka kannessa olevan käärmeen, voi hakusanaksi laittaa käärme tai käärmeet. Jos tämän lisäksi muistaa vieläpä kannen olevan musta, haku "musta käärmeet" hakee mustansävyiset kannet, joissa kuvituksena on käärmeitä. Myös kuvittajalla, vuosiluvulla tai teoksen tekijällä tai nimekkeellä voi hakea. Ihan täydellinen haku ei tosin ole.

En tiedä paljonko kansia palvelussa on, mutta näyttäisi olevan hyvin paljon. Itse innostuin hakemaan kaikenlaisia kansia ja löysinkin monia nättejä kansia, jotka herättivät mielenkiinnon itse kirjaakin kohtaan. :)

Kommentit

 1. Tämä oli kiva ja hyödyllinen linkki! :)

  VastaaPoista
 2. Ooh, onpas hyödyllinen! En tosin löytänyt sieltä sitä yhtä kirjaa jonka nimen olen unohtanut ja se on häirinnyt kauan...

  VastaaPoista
 3. Onpa hauska kone, kiitos linkistä!

  VastaaPoista
 4. Tämä oli minustakin sen verran kiva kone, että linkki piti jakaa, että muutkin löytäisivät sen. :) Reta, harmi, ettei kirjaa kuitenkaan löytynyt!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

Viime aikojen suosituimmat postaukset

Itsetunto-ongelmia

Tunnelmia kirjamessuilta

Orjattaresi