Camp valmis!

Huh, nyt se on taas tehty, Camp Nanowrimo. 10 035 sanaa on kasassa. Sanatavoittteni oli siis hyvin maltillinen, mutta silti voin sanoa, ettei nano heinäkuussa ole maailman järkevin idea. Ainakaan, jos on aurinkoisia ja helteisiä päiviä... Ainakin Uutta Projektia on kymmenen tuhatta sanaa lisää. Genren vaihtaminen on ollut virkistävää, mutta ei kovin helppoa. Toivon silti saavani tämän valmiiksi, sillä pidän ideasta ja tarinasta, vaikka se onkin vähän levinnyt käsiin. Joka tapauksessa kirjoittaminen on ollut hauskaa. Ehkä tämä on sellainen kesäkässäri, joista Vaarna kirjoittaa postauksessaan.

Mikä parasta, minulla alkoi loma. Vain kahden viikon mittainen, mutta silti! Olen siitä niin onnellinen, että voisin loikkia. Yritän olla stressaamatta ja nauttia jäljellä olevasta kesästä. Loma on alkanut ainakin mukavasti: Eilen kävin Kakkugalleriassa (ihania kakkuja! Mutta mikä makeanähky sen jälkeen!) ja tarkoituksena oli mennä ulkoilmakinoon, mutta se oli loppuunmyyty. Niinpä menimme Finnkinoon myöhäisnäytökseen. Leffavalikoima ei ollut päätä huimaava, ja päädyimme katsomaan Lone Rangerin, melkoisen päättömän elokuvan, mutta olihan se kokemus istua yöllä leffateatterissa.

Nyt taidan lähteä nauttimaan auringosta, ottaa muistikirjan ja kameran mukaan ja pyöräillä jonnekin, sen tarkemmin suunnittelematta.

Kommentit

 1. Onnea campistä ja loman alusta!

  Nauti lomasta, älä laske päiviä, älä laadi listaa tehtävistä asioista. Yritän noudattaa tätä itsekin viimeisten päivieni aikana. :D

  Mulla on vielä viimeinen tonni jäljellä, mutta eiköhän sen kirjoita vaikka aivot sohvanraossa. ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos!

  Yritän noudattaa neuvojasi. :)

  Tonni vain, selviät kyllä siitä, vaikka sitten aivot sohvan välissä... kunhan poimit ne sitten jossain välissä sieltä. :) / B. N.

  VastaaPoista
 3. Oo, onko tuo Kakkugalleria se paikka missä saa vetää kakkua buffettihintaan? :P Oon haaveillu sinne pääsemisestä siitä asti ku kuulin että semmone on olemassa :3

  Ihanaa lomaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Mutta ei niitä pysty kovin paljon syömään, tulee makeayliannostus! Mutta tosi hyviä ne kakut on. Meidän pitää joskus mennä siis. :)

   Poista
  2. No niin pitää! :) Ja varmasti helposti tulee makeaöverit :P Ois niin kiva päästä talven aikana piipahtamaan, mutta saa nähdä, miten nuo reissaamiset tytsyn kans lähtee käyntiin.

   Poista
  3. Jep! Olisi kyllä kiva nähdä, harmi että meni mönkään se minun sinne tulo. Ja makeaöverit tulee varmasti tuolla kaikille. :)

   Poista
 4. Hyvä sinä! Minäkin kävin nyt voittamassa. Hyvää lomaa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

Viime aikojen suosituimmat postaukset

Kirjailijavierailulla Greifswaldissa

Huhtikuun koontia

Tuula Kallioniemi: Risteys