Lupauksia

Lupaan mennä ajoissa nukkumaan. Ainakin arkisin.

Lukea enemmän. Edes vähän enemmän. Ehkä jotain sellaistakin, mihin en yleensä tarttuisi. Mutta en lupaa, ettenkö jättäisi kirjoja edelleen joskus kesken.

Kirjoittaa.

Kokeilla uusia juttuja.

Siinä muutama. Lupasitteko te jotain?

Kommentit

 1. Lupaan että terrorisoin sinua niin ettet voi mennä ajoissa nukkumaan koska hei, kenelle minä sitten lähettelen hätäisiä viestejä siitä että päähenkilöni muistuttaa kaikkien (yhden koelukijan xD) mielestä yhtä frendiämme!!223!!!

  Lupasin julkaista jotakin. Lupasin myös suhtautua paremmin polviini, mutta en tiedä tuleeko siitä mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Dee, pidä lupauksesta kiinni!

   Poista
  2. Dee, vai sellainen suunnitelma sinulla on!!

   Minäkin haluaisin tuon julkaisulupauksen, mutta en uskalla tehdä sellaista.

   Poista
 2. Oooh, hienoja lupauksia! Minäkin haluaisin luvata ykkösen. Ja kakkosen. Kolmosen taatusti ja myös nelosen. Voisin luvata myös olevani kärsivällisempi, hötkyileväni vähemmän ja olla huolellisempi. Mutta tiedän paremmin, kaksi viikkoa sujuisi sinnitellen, sitten repsahtaisin. Tosin kolmosesta en luovu vaikka sormet irtoaisivat :-)
  Tsemppiä ja sinnikkyyttä lupausten noudattamiseen!

  P.S. Kirjan saa jättää kesken. Kirja pitää jättää kesken jos se on huono. Meillä on aivan liian vähän elinaikaa tuhlattavaksi huonoille kirjoille, kun ei se aika oikein riitä hyvillekään ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauran täällä ääneen ajatukselle, että minä lupaisin että olisin huolellisempi. En yksinkertaisesti esim. osaa kirjoittaa typoilematta. No, ei kai sitä täydellinenkään voi olla. ;)

   Olen samaa mieltä kirjan kesken jättämisestä.

   Poista
  2. Minusta kirjan kesken jättäminen on maailman suurimmista synneistä. Eniten tästä kärsii tietenkin minä, sekä kissa jolle aina avaudun kun en kestä mitä luen.

   Mutta kaikessa on positiivinen puoli:
   1. Osaa arvostaa paremmin hyvää kirjaa kun sellaiseen sattuu törmäämään.
   2. Tulee voittajafiilis kun selvisi kirjasta
   3. Ei jää aivot "mitä jos" kierteeseen. Mitä jos kirja paranikin loppua kohti, mitä jos minä vain annoin periksi liian aikaisten.

   Poista
  3. Rina: Ajattelin että nuo on sopivan pieniä lupauksia. Nukkumaan menin eilen melkein ajoissa! Ja huonot kirjat jätän kesken, ellei ole erityisen hyvää syytä. Haluaisin myös olla kärsivällisempi, mutta tuskin onnistuu... :)

   Dee: Siinähän olisi meille haastetta! Typojen vähentäminen. Minä olin yhteen aikaan hyvin huolellinen, mutta huolellisuus näköjään hävisi iän myötä... no jospa se tekee comebackin? :)

   E. K. : Eikö elämä olisi vähän helpompaa, jos ei pakota itseään lukemaan loppuun kaikkia kauheitakin kirjoja? :) Mutta sinulla on kyllä hyviä pointteja tuossakin, miksi kirja kannattaa lukea loppuun. Joitakin klassikoita on tullut kahltattua tuolla mentaliteetillä.

   Poista
 3. Koetan välttää lupauksia, mutta yritän ainakin olla kirjoittamisessa vahvaselkärankaisempi ja kokeilla aamukirjoittamista. Se ei sovellu elämääni, mutta uskottelen itselleni, että vain uskottelen itselleni niin. :-D

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamukirjoittaminen, hui! Toivotan onnea sen kokeiluun, minusta ei olisi siihen varmaan yhtään. :)

   Poista
 4. Minä lupasin lukea lisää kotimaista, myös miehiä. Kirjoittamista ei tarvitse erikseen luvata, mutta tänä vuonna teen parhaani että saisin jotain jopa valmiiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin kirjoitan joka tapauksessa, joten sitä ei olisi erikseen tarvinnut luvata, mutta se on niin tärkeä juttu, etten tahtonut jättää pois listalta. :) Onnea sinullekin haasteisiin!

   Poista
 5. http://www.lily.fi/juttu/sivu-1

  Saanko liittyä? t. Mari Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Riippuu mihin haluat liittyä? :) (Voitko tarkentaa kommenttiasi?)

   Poista
 6. Minä en uskalla luvata mitään, tulee vaan paha mieli sitten ku kuitenki repsahtaa :D Ei sais tietenkää olla pessimisti... vai onkohan se pikemminki lusmuamista kun ei ees yritä luvata? :P

  Blogistani löytyy sulle haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ota lupauksiani niin vakavasti, niin mielikään ei pahoitu. :) Paitsi että yritän tosissani mennä aikaisemmin nukkumaan.

   Kiitos! Käyn katsomassa.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

Viime aikojen suosituimmat postaukset

Itsetunto-ongelmia

Annikin Runofestivaaleilla

Tunnelmia kirjamessuilta