Yleisön pyynnöstä

Yleisön pyynnöstä Kiinassa valmistettu, Helsingin kirjamessuilta voittamani True Blood -muki esittäytyy:


Tajusin muuten, että olen unohtanut True Blood -kirjat kokonaan. Olen lukenut niistä kymmenen ja kaksi viimeisintä oli tarkoitus myös lukea, mutta sitten se jäi. Hassua, että olen pitänyt kirjoista, kun en yleensä hirveästi jaksa lukea fantasiaa enkä dekkareita... Niissä on liikaa vähän kaikkea, mutta omalla tavallaan ne ovat viihdyttäviä. Olen myös huomannut, että pidän sellaisesta fantasiasta, jossa erilaiset otukset ovat osa meidän maailmaamme, niin kuin juuri Sookie Stackhouseissa ja Sinisalon Ennen päivänlaskua ei voi -kirjassa. Unohtamatta Harry Pottereita, jotka ovat ainoita kirjoja jotka olen peräti saanut purettua laatikosta ja laitettua hyllyyn! Miksi se on niin vaikeaa? Ehkä siksi, että minulla ei ole oikeaa kirjahyllyä?


Kommentit

 1. Onhan tuolla TSH:kin. En ole ikinä päässyt siinä edes puolenvälin puoleenväliin.

  Katselin kerran kirjastossa Sookie-kirjaa mutta se ei sitten lähtenkytkään mukaan. Pitäisikö kokeilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. THS on loistava. Se on niitä ainoita fantasiakirjoja Harry Potterien lisäksi, joista olen aidosti pitänyt. Myönnän, että se on välillä pitkäveteinen. Ja arvaa mitä? J. R. R. Tolkien oli sitä mieltä, että kirjan vika on se, että se on liian lyhyt.

   Ei kannata ainakaan suomeksi lukea. Niissä on todella huonoa kieltä. Mutta luulen, että jollakin tasolla voisit jopa pitää niistä vähän.

   Poista
  2. TOLKIEN OLETKO IHAN SEKOPÄÄ!

   En olekaan lukenut pitkään aikaan mitään enkuksi. Tai no Battle Royalea yritin jatkaa mutta ei siitä mitään tullut.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tack. :) Voisi se kyllä olla vähän tyylikkäämpi, jos ihan rehellisiä ollaan.

   Poista
 3. Ooh! True Blood <3 Tai oikeastaan Eric <3 x)

  Sookie Stachouse -kirjoista muuten: kirjat 11 ja 12 ovat outoja ja lukijan kannalta hirmu raivostuttavia. Esim. Sookie viettää koko kirjan 12 toitottamalla kaikille parisuhdeongelmista kärsiville kavereilleen, että niiden pitäisi puhua ongelmista puolisoilleen, mutta ei silti saa suutaan auki omien ongelmiensa kanssa. Ärsyttävä. Mutta kannattaa lukea ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta kaikki Sookie Stackhouset kolmosen jälkeen ovat olleet aika outoja. Ne loppupuolen kirjat ovat kovin kummallisia. Tosiaan tuota kahtatoista en ole vielä lukenut, kiitos varoituksesta, yritän selvitä siitä joskus. :)

   Poista
 4. Minä väsään juuri kahdeksannesta Sookie-kirjasta arviota, en enää ole kirjoista yhtä innostunut kuin alussa. :( Liikaa toistoa minun mielestäni. Aion sarjan kuitenkin lukea loppuun, sillä kyllähän näissä viihdettä riittää vielä mukavissa määrin.

  Harry Pottereita ei voi muistella kuin lämmöllä. Minäkin laittaisin ne ensimmäisenä hyllyyn. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää käydä lukemassa arviosi! Olen kyllä lukenut kirjan, mutta kiinnostaa tietää mitä mieltä muut siitä ovat. Joo, minusta ne alkupään kirjat ovat huomattavasti parempi kuin loppupään kirjat.

   Harry Potterit ovat täydellisiä!

   Poista
 5. True Blood, siinä taas sarja jonka suosiota en ole oikein hoksannut. Yritin lukea ensimmäistä osaa joskus aikoinaan, mutta minulla oli kieltämättä jo alkuun niin suuria ennakkoluuloja, ettei siitä oikein tullut mitään. Pitäisi kai silti yrittää vielä. Haluan tietää, miksi kaikkien mielestä Eric on ihanampi kuin, öh, se toinen jonka nimeä en nyt muista. Bill?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta Eric tai Bill eivät kumpikaan ole kovin ihania. Olisin toivonut, että Sookie lyöttäytyy yksiin sen ihmissuden kanssa. Koska jos pitää ihmissusista ja vampyyreista valita, niin ihmissudet vievät voiton...

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

Viime aikojen suosituimmat postaukset

Painovalmis

Hyvää lukutaitopäivää!

Motiiveista