Vähän vielä

Nanostani puuttuu pyöreät viisi tuhatta sanaa. En kestä. Tahdon tästä typerästä tekstistä eroon heti NYT. Haluan kirjoittaa jotain muuta! Haluan lojua sängyllä ja katsoa tv:tä! En jaksa enää laskea. Haluan tehdä järkevämpiä postauksia. Haluan tehdä yhtä sun toista.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että loput viisi tuhatta sanaa tulevat sisältämään tuskallisen tarkkaa vaatteitten kuvailua. Kuvailin myöskin yhtä suihkussa käyntiä noin tuhannen sanan verran. En usko, että jaksan edes itse koskaan lukea nanoani uudestaan. Ensi vuonna kirjoitan jotain järkevämpää.

Kommentit

 1. Enää 5k, jaksaa jaksaa! Totta puhuakseen vikat tonnit olivat minulle vaikeimpia mutta se tieto että kidutus on pian ohi! Pelkästään se tieto kirjoittaa nanon loppuun. Prologi ja epilogi vaikka kehiin.

  VastaaPoista
 2. Ei jaksaisi! Menen päiväunille, ehkä tieto kirjoittaa sen jälkeen loppuun? Hei, entä jos lisään mukaan kirjoittajan saatesanat eli valituksen kirjoittamisen vaikeudesta, lasketaanko se?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 464 sanaa vielä. En kestä! Lupasin etten tule nettiin päinkään ennen kuin tämä on valmis. Menen nyt heti pois.

   Poista
 3. Täsmälleen samat tunnelmat itselläni, joten ei tässä voi muuta kuin toivottaa jaksamisia! :> Deetä lainatakseni, kidutus on kohta ohi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sinnekin! Tämä on ihan kamalaa! Vielä neljä tuhatta...

   Poista
 4. Huomasitko että nanon sivuilla noiden palkintojen seassa oli tarjolla pikkukuva, jossa aivojen päällä on salama? :D Olisin kovasti halunnut sen mutta kun se oli liian pieni. Meillä aivot valuvat mutta nanossa ne... räjähtävät? Sähköstyvät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En huomannut! Aivoni olisivat kyllä tarvinneet sähköä, mutta tuokin minun ottamani palkintokuva on liian pieni!

   Poista
 5. Voi Nano <3

  Sain eilen kirjan postissa. Tuhannet kiitokset! :) :)

  Kirpparikeiju / kirpparikeijun.casablogit.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että se tuli perille! :) Hävettää että sille kirjalle kävi niin huonosti, toivottavasti pystyt kuitenkin lukemaan sen.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

Viime aikojen suosituimmat postaukset

Itsetunto-ongelmia

Tunnelmia kirjamessuilta

Orjattaresi