Sunshine

Aina yhtä ihana (ja vähän pelottavakin, kun katsoo hänen kirjoitustahtiaan - kirjoittaa nyt nano viikossa!) Dee antoi minulle Sunshine Awardin. Kiitos!1) Pitääkö elämän suuri unelma saada/uskaltaa toteuttaa, vai pitääkö vain tyytyä sovinnaiseen: matkustaa kerran vuodessa etelään ja merkkipäivinä kaupunkilomille? Olisitko sinä valmis muuttamaan kaiken?

Uskaltaa pitäisi periaatteessa kyllä, jos se on mahdollista. Kaikkia unelmia ei ole välttämättä mahdollista tavoittaa. Ja voihan se kerran vuodessa etelään ja merkkipäivinä kaupunkilomille olla jollekin unelma, ei sitä pitäne väheksyä, toiselle tylsä elämä on toiselle tarpeeksi jännittävää. Joistakin asioista olisin kyllä valmis antamaan aika paljon saadakseni tilalle jotain muuta. Tulipas ympäripyöreä vastaus. Oikea vastaukseni on b: en tiedä. Minulla ei ole aavistustakaan, olisinko valmis muuttamaan ihan kaiken. Yksi unelmani on tietysti kirjan julkaiseminen, mutta on niitä tietysti muutama muukin yhtä tärkeä tai tärkeämpikin.

2) Jos elämässäsi olisi koko ajan kuin harmaa kalvo, vaikka kaikki näyttää ulospäin upealta ja tuntisit, että jossain on toinen juna johon nousta, uskaltaisitko jättää kaiken ja nousta uuteen junaan muiden kauhisteluista huolimatta?

En ole hirvittävän rohkea - enkä minä haluaisi jättää kaikkea! Pitäisikö sellaisestakin luopua mikä on tärkeää, jonkin sellaisen takia, joka on epävarmaa? Entä jos se juna veisikin jonnekin... epämiellyttävään paikkaan? En minä kyllä tahdo minkään harmaan kalvon takanakaan kulkea.


3) Kolme tärkeintä asiaa elämässäsi?

Ihmiset. Kissat. Ja jos oikein rehellisiksi heittäydytään, niin netti.

4) Jos ryhtyisit kaksoiskansalaiseksi, mikä olisi toinen kotimaasi?

Ei kai sellaiseksi noin vain ryhdytä? Jos saisin valita toisen kansalaisuuden, niin varmaan sitten Ruotsi, koska pidän kamalasti Tukholmasta ja kielikin olisi suht hallinnassa, ja sitä paitsi olisi hauska asua maassa, jossa on kuninkaanlinna. Pidän linnoista.

5) Elämäsi parhain saavutus?

Toivottavasti se on vielä edessä, koska en ole toistaiseksi saanut mitään aikaan.

6) Suosikkiharrastuksesi?
Kirjoittaminen. Lukeminen. Kaikenlainen turhanpäiväinen puuhastelu, esim. sukupuiden piirtäminen fiktiivisille henkilöille.

7) Suosikkimusiikkisi? 

Miksi näin vaikeita kysymyksiä? Musiikkimakuni on aika laaja. Fanitan mm. the Arkia, the Soundsia, ABBAa, No Doubtia, Zen Caféa, Ultra Brata, PMMP:tä, Attack of the A. L. People -aikaista Apulantaa ja sekalaista settiä muuta musiikkia (esim. Husky Rescuesta Asteroids Galaxy Touriin ja XX:sään ja Belle and Sebastianiin). Mutta Ark, the Sounds, PMMP ja ABBA, siinä ehkä ne suurimmat minulle. Minulla on ollut kausia, jolloin kuuntelin päiväkausiin putkeen pelkästään Something to die foria, Beatboxia ja Better of Deadia. Tiedä sitten, mitä se kertoo minusta. Ai niin, toki Chisukin on ihana.

8) Paheesi? 

Syön järjettömästi suklaata. Onko panikointi pahe?

9) Suosikkivuodenaikajuhlasi?

Joulu? Uusivuosi? Juhannus? Ei ainakaan pääsiäinen. En minä tiedä! Meillä ei vietetty kunnon perinteisesti mitään. Pidän raketeista mutta toisaalta uusi vuosi on masentava. Juhannuksena ryypätään liikaa ja pääsiäinen on hankala, joten sanotaan joulu.

Annan haasteen eteenpäin Ahmulle, jonka jutut ovat varsinkin nyt nano-aikana aivan hillittömiä, ja Satakielelle.

--

Olin tänään islanninhevosvaelluksella. Se oli ihanaa, allergiakin pysyi jotenkuten aisoissa. Hevoseni tosin tahtoi syödä koko ajan ruohoa ja onnistuin kerran melkein tippumaan sen selästä, ihan omaa vikaani tosin. Oli ihana saada yksi vapaapäivä töistä, varsinkin kun tulin niin pahalle tuulelle, kun yksi työkaverini nauroi minulle - vähättelevästi -, kun kerroin, etten ole koskaan käynyt baletissa. Olen hyvin pahoillani, jos se teki minusta sivistymättömän moukan, mutta nyt on sekin asia sitten korjattu.

Kirjoitan baletista lisää, jos ehdin ja jaksan - nanon kanssa on vielä tekemistä!

Kommentit

 1. Kiitos! Teen tämän heti kun saan revittyä jostakin nanotukselta vapaata aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä. :) Nanon aikaan sitä repii kyllä aikaa ihmeellisistä paikoista, mutta se meneekin sitten nanoon...

   Poista
 2. Hei, olet oikeassa netin suhteen! Se on minullekin yksi tärkeimmistä jutuista. Kelaa, nykyään näin voi sanoa kuulostamatta nörtiltä. Eikun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tunnen itseni vähän nörtiksi sanoessani niin, mutta mitä sitä valehtelemaan. En pärjää ilman nettiä! Okei, muutaman päivän mutta sitten tulee sitä ikävä.

   Poista
 3. Kivaa, jos pidit issikkavaelluksesta :) Ja ei, panikointi ei ole pahe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, haluan kyllä mennä uudestaankin. Ehkä se ei ole pahe, vain häiriötekijä.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

Viime aikojen suosituimmat postaukset

Itsetunto-ongelmia

Tunnelmia kirjamessuilta

Orjattaresi