Jumissa

Yritin eilen niin kovasti saada kirjoittajakavereita kiinni, että lopputuloksena on se, että niskani ovat sairaan kipeät! Olisi kai pitänyt joogata tai jotain välissä. Jonkun olisi pitänyt varoittaa, että Nano on fyysisesti epäterveellistä ja vaarallista!

Kirjoitin eilen melkein neljätuhatta sanaa. Ihan hyvin siihen nähden, että myös muutin eilen. Sanoin hei hei ihanalle, mutta kauhean kalliille asunnolle ja vaihdoin maisemaa. Ja nyt minun  on pakko hehkuttaa: minulla on toimiva netti! Melkein kannatti muuttaa ihan vain tämän takia. En aio enää ikinä koskea mokkulaan, ellei ole aivan pakko. En kuitenkaan irtisano liittymää vielä, koska tarkoituksenani on ostaa tässä kuussa tabletti. Ehkäpä liikkuva laajakaista toimisi siinä paremmin kuin pöytäkoneessa.

Kun soitin saadakseni vuokraan kuuluvan netin toimimaan, nainen yritti kovasti kaupata minulle kaikkea ylimääräistä ja sanoi vuokraani kuuluvan netin olevan liian hidas mihinkään, että en voi sen avulla katsoa netistä ohjelmia tai kuunnella musiikkia. Onneksi en mennyt halpaan. Olen onnessani kuunnellut musiikkia ja nyt voin jopa katsoa Areenasta ohjelmia, jotka ovat jääneet välistä. Jos on tottunut toimimattomaan mokkulaan, mikä tahansa tuntuu loistavalta parannukselta.

Nanowrimo.org ei ole kuitenkaan yhtä tyytyväinen kirjoitustahtiini. Se on oikein kannustava:
"At This Rate You Will Finish On
December 2, 2012"


Eli on laitettava lisää vauhtia, mutta en tiedä miten se näillä niskoilla onnistuu!

Kommentit

 1. Onnea uuteen kotiin! Usein niitä lyhyitä yhteyksiä dissataan ihan hirveästi, mutta ovat kyllä ihan hyviä. Mulla oli puhelimessa ekaksi joku ihan hillitön 15 megan yhteys, joka maksoi paljon. Vaihdoin sitten 1 megaan ja myyjä oli vähän silleen, että no, kokeile sitä vaan, mutta oot kohta täällä hakemassa nopeempaa. Mä en ole huomannut puhelimella netin selaamisessa MITÄÄN muutosta. Ihan yhtä nopea ja hintakin nyt opiskelijaystävällinen.

  Minun eilinen päiväni oli ihan naurettava :D Kirjoitin yhden viisitoistaminuuttisen ja sain aikaiseksi siinäkin vain 480 sanaa. Tänään täytyy kirittää, varsinkin, kun deet ja jotkut ovat jo ihan kamalan pitkällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pienihän tämä on, eikä täällä ole saunaa eikä muita ylellisyyksiä, mutta asunto on kuitenkin siistissä kunnossa ja ihan nätti, vaikka talo onkin ulkoapäin yksi pahimmista rumiluksista, joita olen nähnyt.

   Myyjän mielestä tarvitsisin vähintään kymmenen megaisen netin, että youtube-videot pyörii, mutta kyllä ne tällä kahdellakin megalla näyttää toimivan. Minunkin myyjäni oli sitä mieltä, että kokeile vaan, kohta olet hakemassa nopeampaa, ja sitten tarjous ei ole enää voimassa. :)

   Minä en tiedä, olisinko saanut kirjoittamiseen vauhtia, ellei Dee olisi sotahullu! :D

   Poista
 2. Minunkin niskani olivat eilen ihan jumissa, kun kökötin romukoneella - enkä loppujen lopuksi kirjoittanut edes niin paljon, hmm... Hyvinhän sinä olet kirinyt kyllä! : )

  Minäkin olen saanut tarpeekseni mokkuloista - käytin omaani Oulussa aikoinaan ja onnistuin saamaan sen aivan jumiin, ei toivoakaan käyttämisestä! Onneksi minäkin sain toimivan netin viimeinkin viime viikolla, kyllä se kummasti helpottaa elämää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko tässä on vähän kiriä, kun eilen nanon sivuilla luki, että muuten nanoni valmistuu puolivälissä JOULUKUUTA.

   Mulla se mokkula pätki koko ajan, sivujen lataaminen oli tosi tuskaista. Ei se koskaan ollut luvatulla nopeudella.

   Poista
 3. Onko kukaan muistuttanut, että kirjoittaessa täytyy pitää taukoja? Neljää tonnia EI saa kirjoittaa yhteen pötköön.

  Minä en tiedä mitä ehdin tänään. Koko päivä menee töissä ja illalla pitää olla sosiaalinen. Onneksi on ipad, luulen että siellä on jo tuhatkunta hyvin lyöntivirheistä sanaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myöhäistä muistuttaa nyt, kirjoitettu on ja niskat tekevät kuolemaa!

   Minä en ehdi huomenna, enkä varmaan koko viikolla kunnolla, kun pitää mennä töihin. Joten siksi yritän nyt viikonlopun kiriä ja kirjoittaa varastoon, mutta täytyy mennä varmaan tässä välissä ulos.

   Poista
 4. Minullekin väitettiin että ilmainen netti ei toimi mutta hahaha en uskonut! Okei voihan se olla että se ei yhtäkkiä toimi juuri tässä huoneessa mutta olkkarin koneemme netissä ei ole koskaan ollut ongelman ongelmaa. En siis ole vielä saanut ostettua tarvittavaa johtoa. Joka tapauksessa tikku on KUOLEMA ja VIHAAN sitä. Ja Saunalahtea.

  Sinulle pitäisi pystyttää patsas jos kirjoitit neljä tonnia JA muutit samana päivänä. Hullu ihminen. Hyvä sinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osta se johto! Pääset elämässäsi helpommalla! Minunkin pitää ostaa pitempi johto, koska nyt tietokoneeni on vähän huonossa paikassa. Minulla ei ollut opiskelijanetissä koskaan mitään ongelmaa. Kiinteä netti toimii paremmin kuin mokkula, oli se millä nopeudella tahansa. Siltä ainakin tuntuu.

   Totta puhuen en tiedä, koska osa siitä neljästä tonnista taisi mennä tämän vuorokauden puolelle. Aika hullua se silti oli.

   Poista
 5. Onnea uuteen asuntoon! Aika hyvin olet eilen ehtinyt kyllä. :)

  Minulla netti on ollut mokkula jo pitkän, tosin eri firman, ja yleensä toimii ihan loistavasti. Ainakin täällä Jyväskylässä, tuolla periferiassa vähän kehnommin välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehtii, niskojen kustannuksella, ja sillä, että kaikki tavarat ovat hujan hajan purkamatta laatikoissa.

   Kai niiden täytyy joskus toimia, eihän niitä saataisi myötyä jos ne eivät koskaan toimisi. Mutta SL:n mokkula ei ainakaan toiminut minulla, vaikka Helsingissä ollaan.

   Poista
 6. Onnea uuteen kotiin!
  Huh, neljä tonnia on hurjan paljon, ei ihme että jumittaa. Pitäisi muistaa pitää taukoja, mutta flowta on joskus vaikea keskeyttää. Minulla jumittaa polvi (kun kirjoitan yleensä sängyn päällä jalat ristissä. Ei ihan terveellistä sekään.)
  Mikrossa/uunissa lämmitetty riisityyny lievittää kummasti jumilihaksia. Vanhasta tyynyliinasta ja parista pussista riisiä virittää nopeasti autuaan lihaslämmittimen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pienihän tämä on, mutta yksi ihminen mahtuu ihan hyvin. :)

   Aika hurja tuo sinunkin kirjoitusasento, minäkin istun yleensä jalat ristissä, vaikka istun tuolilla! En tiedä miksi se tuntuu järkevältä vaikka se ei ole sitä... Pitäisi tehdä tuollainen riisityyny, kuulostaa hyvältä. Käytin Linnexiä (se on jotain ihme voidetta) ja se auttoi.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

Viime aikojen suosituimmat postaukset

Itsetunto-ongelmia

Tunnelmia kirjamessuilta

Orjattaresi