Haaste

Sain Ahmulta haasteen, kiitos! Päivä onkin masentavan sateisen harmaa, joten tunnustuksen saaminen piristää.Haasteeseen kuuluu kertoa kahdeksan asiaa itsestään. Yritän keksiä jotain, mitä en ole täällä jo höpöttänyt.

1. Kiinalainen horoskooppini on Lohikäärme. En sinänsä usko horoskooppeihin, mutta ehkä joihinkin luonnehoroskooppeihin ja onhan se ihan kivaa olla leikisti lohikäärme. Pikkusiskonikin on lohikäärme.
2. Rakastan glögiä. Ostin sitä ensimmäisen kerran jo tällä viikolla!
3. Minulla on aika hyvä muisti. Se ei ole välttämättä viime aikoina vaikuttanut siltä, mutta voin muistaa vuosien päähän jonkin sivulauseessa kuullun tai luetun huomautuksen. Hyvä muistini ei ulotu kasvomuistiin, joka on minulla tosi huono, eikä numeroihin.
4. Minulla on ainakin kahdeksankymmentä norsua. Kerään niitä.
5. Jotkin hahmoni ovat minulle niin tärkeitä, että tahtoisin viettää heidän syntympäiviään. Ja nimipäiviään.
6. Haluaisin kilpikonnan. Sen nimeksi tulisi ehkä Elvis. Tai Kurt.
7. Opin kävelemään kahdeksan kuukauden ikäisenä.
8. Inhoan sitä kuinka ihmiset jättävät iittala-tarrat viinilaseihinsa. Ja kynttiläkippoihinsa. Ylipäätään mihin tahansa.

Tämä haaste pitäisi laittaa eteenpäin. En tiedä missä blogeissa tämä on jo käynyt enkä jaksa tarkistaa, sillä köykäisellä netilläni yhden sivun avaamiseen voi mennä viisi minuuttia, mutta annan tämän eteenpäin vaikkapa Rinalle, Lilalle ja Dawnielle. Syysiloa kaikille harmaaseen säähän!

Kommentit

 1. Minäkin opin aikaisin kävelemään. SIKSI polvemme ovat mäsinä, olemme kävelleet muita pitempään!

  Minäkin rakastan glögiä mutta en ole saanut ostettua sitä koska tuhlasin teillä ollessani kaikki rahani, uups. Onneksi kuu vaihtuu pian.

  VastaaPoista
 2. Epäilen että äskeisen kommentin jostakin virkkeestä puuttuu subjekti tai joku vastaava joka tekee virkkeestä järkevän... Sen siitä saa kun ei voi lähettämisen jälkeen tsekata mitä oikein tuli sanottua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei puuttunut! Ihan järkevä kommentti. Olen kyllä harkinnut kommenttien valvonnan poistamista, mutta pelkään, että sitten saan tänne jonkin roskapostikommenttitulvan tai joku sukulainen käy möläytämässä tänne kotiosoitteeni...

   Niin, ehkä se johtuu siitä! Yleensä ihmiset oppivat kävelemään kai vähän vanhempina.

   Ei glögi niin paljon maksa! Itsepähän menit ostamaan sen karvahatun!

   Poista
  2. Hyvä luoja, Bee, kotiosoitteen paljastumistako sinä pelkäät! :D

   Itse asiassa se maksaa! Laskin että pystyn syömään yliopistolla vielä kolmena päivänä tässä kuussa. Minullehan jäi reissusta 30e käteen. Eipäs syytetä karvahattua, syytetään EnuffZ'Nuffia.

   Poista
  3. Totta kai minä pelkään! Onneksi ilmeisesti muutan nykyisin usein. ;) (Koputan puuta.)

   Huh, onneksi tulit vierailulle sitten alkukuusta. En tiedä mitä siitä olisi tullut kolmenkymmenen euron budjetilla.

   Olenko kertonut, että mielestäni tuo bändin nimi kuulostaa aivan aivastukselta?

   Poista
  4. Hehee, onneksi minun sukulaiseni eivät lue blogeja. Mutta minäkin olen äärimmäisen vainoharhainen.

   Mitä muuten aiot tehdä jos julkaiset joskus kirjan? Jatkatko tätä blogia, perustatko uuden vai lopetatko koko bloggaamisen? Julkisuusproblematiikasta on varmaan ihan turha puhua vielä tässä vaiheessa, mutta jostain syystä sitä tulee aina pohdittua.

   (Minulla on nyt joku ennen-nanoa-lamaannus, enkä ole saanut aikaiseksi mitään. Jos blogi ei päivity, tai minusta ei kuulu mitään, se johtuu siitä...)

   Poista
  5. Tai sitten se johtuu vain lausumistavastani. :D "FffhfhhfZzzfhff" On se sentään parempi kuin Lippsitxx n Bulletz. Voi paska, nyt kun mietin näitä nimiä, selityksesi kovan ja pehmeän yhdistämisestä tuntuu pitävän paikkansa. SILTI Gunnareiden nimi ei ole tuolla logiikalla tehty.

   D

   Poista
  6. Ahmu: Jatkaisin varmaan tätä blogia. Pidän Lukuhoukasta! Olen huomannut että yleensä kai kustannussopimuksen saamisen jälkeen kirjoittajabloggaajat lopettavat bloginsa ja perustavat uuden ammattimaisemman, mutta minä tykkään olla harrastelija. Noin niin kuin blogimaailmassa. Mutta kai sitä sitten pitäisi alkaa blogata omalla nimellä, tai siis sillä nimellä millä kirjan julkaisisi... no enpä tiedä tapahtuuko tällaista ihmettä koskaan.

   Hus hus lamaannus! :)

   Poista
  7. D: Enpä tiedä, en minä osaa lausua noista kumpaakaan. :) Olen koko ajan ollut sitä mieltä että se pitää paikkaansa, se on hyvä teoria! Poikkeus vahvistaa aina säännön.

   Poista
  8. Hyvä teoria, joo, mutta nyt kerro minulle mikä saatanan teoria se muka on että poikkeus vahvistaa säännön! En ole ikinä tajunnut sitä.

   Odotas kun pengon levyhyllyä...
   Eivät tuon teorian mukaiset nimet nyt niiiiin yleisiä ole. L.A. Guns, Kix, KISS, Mötley Crue totta kai ("motley crew" = sekava posse), Faster Pussycat... Katsopas, lakallaan aivot pilanneet muusikothan ovat osanneet tehdä intertekstuaalisen viittauksen! ;)
   Oikea kysymys on miksi päden näillä jutuilla kun et ole ikinä vastaankaan väittänyt... No, kerroinhan että en tuki turpaani jos alan puhumaan lempibändeistäni. (Hyi en diggaa Kissiä.)

   Poista
  9. Kai sinä nyt osaat sanoa lipstick and bullets, Bee hyvä!

   Poista
  10. Mutta sinä puhuitkin jostain Lippsitxx n Bulletzista, osaan minä ehkä Lipstick and Bullets sanoa, Dee hyvä! :)

   Teoria, josta ei ole poikkeusta -> täydellinen teoria = mahdoton, joten sääntö jonka vahvistaa poikkeus -> mahdollinen. Auttoiko? Kehitin tämän kaavan äsken.

   En väitä vastaan mutta keksin lisää teoriaan sopivia: Bullet for my valentine, Velvet revolver, Iron Maiden... ja kyllä näitä oli vielä jotain kuuluisia!

   Poista
  11. lipsticks* Noinhan tuo nimi luetaan, lipsticks and bullets.

   Hyvä selitys. Silti teoria ei jotenkin vakuuta.

   Bullet ja Maiden tuskin liittyvät glamiin. Velvet Revolver vain Slashin takia... Muutenkin iron maiden on rautarouva eli kidutusväline.

   D

   Poista
  12. Eivät ehkä liitykään glamiin. En tiedä liittyikö alkuperäinen teoria pelkästään siihen, mutta Maiden kyllä liittyi! Sitä käytettiin oikein esimerkkinä. Siinä oli jokin selitys. Muistaakseni se että iron = rauta ja että Maiden voi olla myös tytönnimi. Paitsi että en kyllä olla koskaan nähnyt, ilmeisesti se voi olla nimi mutta silloin se kai kirjoitetaan Mayden mutta ehkä pointti oli että ne lausutaan samalla tavalla.

   Poista
  13. Siis Iron Maiden liittyi siihen teoriaan näistä kovaa&pehmeää nimistä. Kuulin sen monta vuotta sitten radiosta.

   Poista
  14. Okei sitten tuo on tosi paska teoria koska se on se hemmetin kidutusväline! Pitää kysyä joltakin Maiden-fanilta. Sitä paitsi tosi vanhanaikaista ajatella kovaa&pehmeää-tyylillä vain koska Mayden on naisen nimi. Voihan se Mayden olla miten rautainen tahansa, ei se että hän on nainen tarkoita että hän on niin saatanan pehmeä.

   D

   Poista
  15. Pakko myöntää tappio, kyllä se on kidutusväline, en usko että Iron Maidenin tyypit ovat ajatelleet niin monimutkaisesti, että tehdäänpäs sanaleikki, Maiden lausutaan kuin Mayden, sovitaan teoriaan jee. Eli Iron Maiden pitää yliviivata, minun pitää kaivaa lisää nimiä (luultavasti pitää jo siirtyä tuntemattomiin :).

   Arvasin että puutut tuohon! Meinasin kirjoittaa että siitä voi sitten väitellä, että mitä siitä pitäisi ajatella, että nainen edustaa pehmeää.

   Poista
  16. Njaa, kai minä nyt siihen puutun. Suuri suu ei pysy kiinni jos näkee idiotismia.
   Voidaan miettiä uudestaan miten tuohon pitää suhtautua sitten kun pehmeys ei ole niin maan noloa että allekirjoittanutkin kiljuu kauhuissaan kun huomaa kirjoittaneensa lässytystä.

   Poista
 3. Oho, huomasin tämän vasta äsken, mutta täytyypä vastata haasteeseen paremmalla ajalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muistanut käydä jättämässä sinulle kommenttia, jossa olisin kertonut haasteesta, mutta hyvä että kuitenkin huomasit!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

Viime aikojen suosituimmat postaukset

Kirjailijavierailulla Greifswaldissa

Huhtikuun koontia

Tuula Kallioniemi: Risteys