Välttelen

Välttelen kirjoittamista. (Vaikka eilen sain kirjoitettua yhden uuden pätkän!) Välttelen myös siivoamista. Päivitin sen sijaan profiiliini hieman tietoja lempimusiikistani ja lempikirjoistani. En ole aiemmin listannut sinne mitään, koska tuskinpa sinne moni eksyy. Itse käyn joskus vilkaisemassa "uusien ihmisten" profiileja, mutta unohdan ne sitten.

Omien lempikirjojen listaaminen on yllättävän vaikeaa. Lopulta sain pähkäiltyä jonkinlaisen lempikirjojeni listan: Harry Potter, Me kolme ja jengi, Tuntematon sotilas, Juuret, Linnunradan käsikirja liftareille, Nälkäpeli, Taru sormusten herrasta, Forsytein taru I-II, Ennen päivänlaskua ei voi, Ykä yksinäinen, Kaupungin kaunein lyyli, Joutavuuksien jumala, Love story, Sähkökissa, Veljeni leijonamieli.

En tiedä kuinka katu-uskottava tämä lista on, mutta en piittaa. Tärkeintä on, että itse pidän näistä kirjoista. Ja monista muista.

Siivoamisen lisäksi voisin vältellä myös uutisia. Viimepäivien uutiset ovat niin masentavia.

Kommentit

 1. Minäkin välttelen kirjoittamista vaikka sain kirjoitettua peräti tänään. Täällä sataa (mikä ei varmaan haittaa allergikoita), pyöräni pöllittiin ja kaikki on muutenkin masentavaa. Pitäisi tehdä jotain kivaa, ehkä sitten tekee taas mieli kirjoittaa.

  Tai sitten ei. Blokki ei katso elämäntilannetta. Ehkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Kuulostaa tosi kurjalta.

   Minultakin on pöllitty pyörä (täällä pöllitään suurin piirtein jokainen pyörä, jota ei ole pultattu maahan kiinni) ja tiedän, että se ei ole kivaa. Toivottavasti kuitenkin saat sen takaisin.

   Olispa jokin taikatemppu, jolla blokin saisi pois. Se on hyödytön ja inhottava seuralainen.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

Viime aikojen suosituimmat postaukset

Itsetunto-ongelmia

Annikin Runofestivaaleilla

Tunnelmia kirjamessuilta