Lukuja II

Roskapönttötarinassa on nyt 15 754 sanaa ja 11 lukua. Pitäisi keksiä sille varmaan parempi nimitys, koska roskapöntöt eivät (onneksi) esitä siinä pääroolia. Tämän piti olla huvin vuoksi kirjoitettu pikku tarina, mutta nyt se on alkanut paisua ällistyttävää vauhtia! Ehkä muutan sen nimen Pullataikinaksi.

Katsoin äsken FST:n suuren vaalikeskustelun. Minusta FST:ltä tulee varsin laadukasta ohjelmaa (ikävöin erityisesti Onnea onkimassa -sarjaa) ja lisäksi oli mielenkiintoista nähdä, kuinka hyvin ehdokkaat puhuvat ruotsia. Minusta ruotsi on kiva kieli. (Ja olen muuten suuri Tukholma-fani.) Vaalikeskustelun katsominen sai minut ihmettelemään, että mikä siinä on, kun ihmisten on niin vaikeaa olla puhumatta toisten päälle ja käyttäytyä asiallisesti. Ja miksi joidenkin pitää tehdä itsestään niin suuri numero.

Joka tapauksessa olen vaaleista innoissani, koska en ole ennen saanut äänestää presidentin vaaleissa. Aloin miettiä, kuinka sopivaa on tuoda omia poliittisia mielipiteitään ilmi kirjoittamissaan teksteissä? Olen nimittäin huomannut, että joskus niitä tunkee mukaan ihan vahingossa, huomaamattaan, mikä ei välttämättä ole hyvä asia. Ainakaan jos tarkoituksena ei ole kirjoittaa mitään poliittista kannanottoa kaunokirjallisessa muodossa :)

Kommentit

Viime aikojen suosituimmat postaukset

Itsetunto-ongelmia

Tunnelmia kirjamessuilta

Orjattaresi